Rundvee & Mechanisatie Vakdagen HB 2019

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche

400 exposanten | ruim 30.000 bezoekers | al 23 jaar toonaangevend

Noteer in uw agenda: van 29, 30  en 31 oktober 2019 vindt de 24e editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg plaats. 

Jaarlijks vindt u als brancheprofessional uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche een totaaloverzicht van producten en diensten in uw sector op de beursvloer. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechiek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde.

Bekijk hier de terugblik van RMV Hardenberg 2018

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 29 oktober 2019 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 30 oktober 2019 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 31 oktober 2019 13.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden twee onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Asbest
Vanaf 2025 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en u alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Innovaties
Ook dit jaar is de Innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine.


Sfeerimpressie RMV Hardenberg 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?