Rundvee & Mechanisatie Vakdagen VEN 2018

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform 
voor rundveehouders, geitenhouders, akkerbouw, loonwerkers

De afgelopen editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) op 27, 28 februari en 1 maart in Evenementenhal Venray is bezocht door ruim 7.000 professionals. Binnenkort vindt u hier meer informatie over de volgende editie.

Bent u klaar voor het ontmoeten van ruim 120 exposanten uit de agrarische sector? Op 27, 28 februari en 1 maart 2018 vindt de 8e editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Venray plaats. Hét kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, geitenhouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche.

Exposanten laten u kennismaken met de nieuwste landbouwmachines en producten. Leg nieuwe contacten en breid uw netwerk uit in Nederland, Duitsland en België.


 

Bekijk hier de aftermovie van editie 2017

Vanaf nu is het mogelijk om kaarten te bestellen via de button ‘kaarten bestellen’. In eerste instantie zijn alleen betaalde kaarten à €20,- beschikbaar. In week 6 2018 worden de gratis uitnodigingskaarten via de uitnodigingsservice verzonden. Indien u een kaart met een registratiecode ontvangt, kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart. Tijdens de beurs zijn de toegangskaarten à €20,- te koop aan de kassa.

BOERenZAKEN

Evenementenhal gaat in samenwerking met Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 10

 

BOERenZAKEN - aflevering 9 BOERenZAKEN - aflevering 8 BOERenZAKEN - aflevering 7 BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5

 

BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Bezoekersprofiel

De bezoekers van RMV Venray zijn onder andere:

  • Rundveehouders (melk- en vleesvee)
  • Akkerbouwers
  • Loonwerkers
  • Geiten- en schapenhouders
  • Dierenartsen
  • Bouwbedrijven

Exposantenprofiel

De exposanten van RMV Venray zijn fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen, dienstverlenende en branchegerelateerde bedrijven die zich richten op rundveehouders, akkerbouwers, loonwerkers en geitenhouders. Ze zijn actief in de volgende segmenten:


Bekijk het exposanten- en bezoekersprofiel van RMV Venray 2017


Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 27 februari 2018 11.00 - 18.00 uur
11.00 - 13.00

“Er is meer dan alleen de boerderij“. Ontwikkel jezelf ! Op de boerderij houd je dagelijks vele ballen in de lucht, maar wat wil je nu zelf eigenlijk echt? Bij Symposia in Rosso, een bijeenkomst die op de eerste beursdag van de RMV Venray wordt gehouden, zijn agrarische vrouwen welkom om mee te praten over het thema ‘Er is meer dan alleen de boerderij’. Het symposium, dat Lely Center organiseert in samenwerking met Mevrouw De Boer, dierenartsenpraktijk Advee, RMV Venray en Abab Accountants, is gratis toegankelijk voor alle vrouwen die zijn betrokken bij de agrarische sector. Lees hier meer over de bijeenkomst en hoe u zich kunt aanmelden.

Lely Symposia in Rosso
Dag 2   woensdag 28 februari 2018 14.00 - 22.00 uur
11.30 - 14.00

Wildkamp nodigt u graag uit om de presentatie over LED verlichting bij te wonen tijdens RMV. Het programma bestaat uit demonstraties en presentaties over LED verlichting voor de agrarische sector. Deze presentatie zal worden gegeven door Rudolf van de Velde. Daarna kunt u genieten van een uitgebreide lunch. U bent welkom vanaf 11.30 uur en vanaf 14.00 uur heeft u gelegenheid om de beurs bezoeken. Geïnteresseerden in LED verlichting kunnen zich aanmelden via communicatie@wildkamp.nl Er zijn geen kosten aan verbonden.

Presentatie LED verlichting
Dag 3   donderdag 1 maart 2018 11.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden vier onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, Geitenhouderij, Erfpreventie en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond. Volg de routes en blijf op de hoogte van de verschillende onderwerpen.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Geitenhouderij
De geitenhouderij is in Nederland een jonge branche. Geiten worden in Nederland op een professionele wijze voor de melkproductie gehouden. De consumptie neemt nog steeds toe en de export is van groot belang. Via de 'Geitenhouderij' route kunt u de laatste ontwikkelingen in deze groeiende branche tonen.

Erfpreventie
Het voorkomen van calamiteiten op het erf is van groot belang. Ook het beperken van de schade als die calamiteit optreedt is een uitdaging voor de sector. Via de Erfpreventie route ontdekt u de bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine.

Sfeerimpressie RMV Venray 2017

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?