Rundvee & Mechanisatie Vakdagen VEN 2018

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform 
voor rundveehouders, geitenhouders, akkerbouw, loonwerkers

Bent u klaar voor het ontmoeten van ruim 10.000 professionals uit de agrarische sector? Op 27, 28 februari en 1 maart 2018 vindt de 8e editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Venray plaats. Hét kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, geitenhouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche.

Laat uw bezoekers kennismaken met de nieuwste landbouwmachines en producten. Leg nieuwe contacten en breid uw netwerk uit in Nederland, Duitsland en België. Zorg dat u erbij bent in 2018!Bekijk hier de terugblik inclusief de aftermovie van editie 2017

BOERenZAKEN
Evenementenhal gaat in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 9

 

BOERenZAKEN - aflevering 8 BOERenZAKEN - aflevering 7 BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5 BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Exposantenprofiel

De exposanten van RMV Venray zijn fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen, dienstverlenende en branchegerelateerde bedrijven die zich richten op rundveehouders, akkerbouwers, loonwerkers en geitenhouders. Ze zijn actief in de volgende segmenten:


Bekijk het exposanten- en bezoekersprofiel van RMV Venray 2017


Bezoekersprofiel

De bezoekers van RMV Venray zijn onder andere:

 • Rundveehouders (melk- en vleesvee)
 • Akkerbouwers
 • Loonwerkers
 • Geiten- en schapenhouders
 • Dierenartsen
 • Bouwbedrijven

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 27 februari 2018 11.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 28 februari 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 1 maart 2018 11.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Opbouwdagen: zaterdag 24 februari 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 26 februari 2018 07:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 1 maart 2018 18:15 - 22.00 uur, vrijdag 2 maart 2018 07:00 - 12.00 uur

Infomagazine

Visual

Infomagazine RMV

Bekijk ons infomagazine en ontdek wat deze vakbeurs voor uw bedrijf kan betekenen. 

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden drie onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, Geitenhouderij en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond. Wanneer u zich wil aanmelden voor een of meerdere onderwerpen kunt u contact opnemen en we voorzien u van meer informatie.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Geitenhouderij
De geitenhouderij is in Nederland een jonge branche. Geiten worden in Nederland op een professionele wijze voor de melkproductie gehouden. De consumptie neemt nog steeds toe en de export is van groot belang. Via de 'Geitenhouderij' route kunt u de laatste ontwikkelingen in deze groeiende branche tonen.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de innovatieroute! Heeft u een innovatie? Meld u deze dan zo snel mogelijk aan zodat u wordt opgenomen in de innovatieroute die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.

Sfeerimpressie RMV Venray 2017

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Gratis parkeren voor u én uw relaties
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen VEN 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren en veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Zij buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u uw organisatie succesvol presenteert tijdens RMV. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Judith Pelgrim
Judith Pelgrim
Adviseur
+31 (0)523 - 289 899
Stuur mij een e-mail
Karin Nijboer
Karin Nijboer
Adviseur
+31 (0)523 - 289 893
Stuur mij een e-mail
Mellanie de Negro
Mellanie de Negro
Adviseur
+31 (0)523 - 289 873
Stuur mij een e-mail
Natascha Halbertsma
Natascha Halbertsma
Adviseur
+31 (0)523 - 289 821
Stuur mij een e-mail