Rundvee & Mechanisatie Vakdagen VEN 2018

Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform 
voor rundveehouders, geitenhouders, akkerbouw, loonwerkers

Bent u klaar voor het ontmoeten van ruim 120 exposanten uit de agrarische sector? Op 27, 28 februari en 1 maart 2018 vindt de 8e editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Venray plaats. Hét kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, geitenhouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche.

Exposanten laten u kennismaken met de nieuwste landbouwmachines en producten. Leg nieuwe contacten en breid uw netwerk uit in Nederland, Duitsland en België.Bekijk hier de aftermovie van editie 2017

Vanaf nu is het mogelijk om kaarten te bestellen via de button ‘kaarten bestellen’. In eerste instantie zijn alleen betaalde kaarten à €20,- beschikbaar. In week 6 2018 worden de gratis uitnodigingskaarten via de uitnodigingsservice verzonden. Indien u een kaart met een registratiecode ontvangt, kunt u zich registreren voor een gratis toegangskaart. Tijdens de beurs zijn de toegangskaarten à €20,- te koop aan de kassa.

BOERenZAKEN

Evenementenhal gaat in samenwerking met mediapartner Prosu Media Producties op zoek naar visies op agrarisch ondernemerschap van nu en morgen. In een reeks vlogs getiteld ‘BOERenZAKEN’ stellen we verhalen van exposanten, bezoekers én aanverwanten uit de sector centraal.  

BOERenZAKEN - aflevering 9

 

BOERenZAKEN - aflevering 8 BOERenZAKEN - aflevering 7 BOERenZAKEN - aflevering 6 BOERenZAKEN - aflevering 5 BOERenZAKEN - aflevering 4 BOERenZAKEN - aflevering 3 BOERenZAKEN - aflevering 2  BOERenZAKEN - aflevering 1

Bezoekersprofiel

De bezoekers van RMV Venray zijn onder andere:

 • Rundveehouders (melk- en vleesvee)
 • Akkerbouwers
 • Loonwerkers
 • Geiten- en schapenhouders
 • Dierenartsen
 • Bouwbedrijven

Exposantenprofiel

De exposanten van RMV Venray zijn fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen, dienstverlenende en branchegerelateerde bedrijven die zich richten op rundveehouders, akkerbouwers, loonwerkers en geitenhouders. Ze zijn actief in de volgende segmenten:


Bekijk het exposanten- en bezoekersprofiel van RMV Venray 2017


Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 27 februari 2018 11.00 - 18.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 28 februari 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 1 maart 2018 11.00 - 18.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

THEMATISCHE ROUTES:
Op de beursvloer worden drie onderwerpen speciaal uitgelicht; Asbest, Geitenhouderij en Innovaties. De routes zijn aangegeven via vloertegels en staan op de plattegrond.

Asbest
Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van blootstelling aan asbest. Op de beursvloer zijn verschillende bedrijven aanwezig die gespecialiseerd zijn in asbestsanering en u alle informatie kunnen geven over de subsidies en wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

Geitenhouderij
De geitenhouderij is in Nederland een jonge branche. Geiten worden in Nederland op een professionele wijze voor de melkproductie gehouden. De consumptie neemt nog steeds toe en de export is van groot belang. Via de 'Geitenhouderij' route blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze groeiende branche.

Innovaties
Nieuw dit jaar is de Innovatieroute! Ontdek alle innovaties via de 'Innovatieroute' die duidelijk zichtbaar is op de beurs en plattegrond. Tevens wordt er extra aandacht aan besteed in het beursmagazine. Tijdens de vakbeurs wordt door een vakjury de 'Meest Innovatieve exposant' gekozen.

Sfeerimpressie RMV Venray 2017

Partners

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
 • Entree voor 2 personen
 • Catering geheel verzorgd
 • Gratis parkeren
 • Evenementenhal App

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen VEN 2018

Heeft u vragen over deze beurs?