S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019

 Kom 5, 6 en 7 november 2019 naar Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) in Evenementenhal Gorinchem. S.G.A. Vakdagen is de enige vakbeurs in Nederland voor schilder-, glas- en afbouwbranche. Er is in Nederland geen andere vakbeurs waar u uw (potentiële) klant ontmoet en waar u de kans krijgt om ze te overtuigen van de meerwaarde van uw product of dienst. Op S.G.A. Vakdagen Gorinchem komen meer dan 7.000 vakprofessionals samen die op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingen en informatie willen inwinnen over noviteiten in de markt. Met als doel nieuwe producten toe te kunnen passen in de praktijk. Een uitgelezen moment om in een korte tijd op een effectieve wijze uw doelgroep te bereiken in een informele setting. Pak uw moment en kom gedurende deze driedaagse vakbeurs in contact met uw (potentiële) klant!

Waarom S.G.A. Vakdagen bezoeken?
S.G.A Vakdagen biedt u de kans om exposatnen in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. S.G.A. Vakdagen vindt evenals in de afgelopen editie in 2019 weer plaats in combinatie met Verticaaldagen Benelux. Beide beurzen zijn naast elkaar gesitueerd waardoor doorloopmogelijkheden zijn ontstaan. De vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan en de doelgroepen overlappen elkaar deels. De combinatie zal bijdragen aan nieuwe en interesaante tussen exposanten en bezoekers.  

Volg ons 
 Houd onze website in de gaten voor de laatste updates over de volgende editie van S.G.A. Vakdagen of volg S.G.A. Vakdagen op Twitter en blijf op de hoogte!

Proef de sfeer!
Benieuwd naar de afgelopen editie van S.G.A. Vakdagen? Bekijk dan de Terugblik en de Aftermovie. 

 

 

 

Aanvullende beursinformatie

Innovation Awards 2018 

Wie heeft de Innovation Award 2018 gewonnen?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook wordt de innovatie beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar werd bekend gemaakt op de laatste beursdag. 

Dit jaar heeft Copperant met zijn product Copperant Altra Spackspray de Innovation Award gewonnen! Dit product draagt bij aan het circulair bouwen en onderhouden en tast het milieu niet aan. Ook kan het product hergebruikt worden, wat het volgens de jury bestaande uit Jan Maurits Schouten (Schildersvakkrant) en Wouter Mooij (Eisma Bouwmedia) een duurzaam product maakt. Het product is volgens de vakjury 'zeer innovatief, duurzaam en toepasbaar'.  Op nummer twee is geëindigd de lichtgewicht zelfrijdende kniktelescoophoogwerker op aanhangwagen van Hoogwerkt.nl

  

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2018 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2018 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2018 13.00 - 21.00 uur

 

Actueel

Exposantenprofiel

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen 2019

Heeft u vragen over deze beurs?