S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft de ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak blijft. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. De groei blijft aanhouden evenals de vraag naar noviteiten in de branche. Maar waar vindt u alle ontwikkelingen en bijbehorende bedrijven?

 Ontdek het op S.G.A. Vakdagen! De vakbeurs is op 5, 6 en 7 november 2019 dé ontmoetingsplek voor bijna 7.500 bezoekers en meer dan 190 expoanten (in 2018) in de schilder-, glas- en afbouwbranche.

 Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat u uw werk efficiënter uit kunt voeren en laten exposanten hun nieuwste innovaties zien op het innovatieplein. U kunt uw eigen entree kiezen, waarbij u via entree 2 direct uitkomt op het afbouwplein & het foodcourt. Hierdoor mist u geen enkele belangrijke exposant! Laat u tijdens het bewandelen van uw route informeren over de toepassingsmogelijkheden van diverse producten op het demoplein, waar u de werking van producten kunt ervaren. Door de full-service formule ontbreekt het u niet aan een lekker hapje en drankje. Zo wordt u volledig ontzorgd!

Waarom S.G.A. Vakdagen bezoeken?
S.G.A Vakdagen biedt u de kans om exposanten in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U vindt er exposanten in de schildersbranche, waarbij de toonaangevende A-merken goed vertegenwoordigd zijn. De glasbranche kan er terecht voor diverse bedrijven die lijmen en kitten leveren. De afbouwbranche is vertegenwoordigd op het Afbouwplein, waar exposanten hun producten demonstreren.

De vakbeurs vindt evenals in de afgelopen editie in 2019 weer plaats in combinatie met Verticaaldagen Benelux. Beide beurzen zijn naast elkaar gesitueerd waardoor doorloopmogelijkheden zijn ontstaan. De vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan en de doelgroepen overlappen elkaar deels. De combinatie draagt bij aan nieuwe en interessante relaties tussen exposanten en bezoekers.  

Bekijk de deelnemerslijst

 Bekijk de plattegrond

Bekijk de aftermovie en proef de sfeer! 

Aanvullende beursinformatie

NIEUW 2019

Voor de volgende editie van S.G.A. Vakdagen kunt via entree 2 direct uitkomen op het afbouwplein en het foodcourt. Op het afbouwplein presenteren diverse partijen hun producten middels demonstraties. Op het foodcourt kunt u de hele dag door terecht voor een hapje en een drankje.

Neem een kijkje op het innovatieplein en ontdek tal van producten die u uw werk nóg efficiënter laten uitvoeren. Benieuwd naar de nieuwste producten om te beglazen? Diverse exposanten presenteren u glaszettersbenodigdheden, waaronder lijmen en kitten.

 Exposanten

Momenteel hebben zich al veel exposanten ingeschreven voor de komende editie van S.G.A. Vakdagen. Zo zijn alle toonaangevende schildersmerken weer vertegenwoordigd, waaronder Sigma en Sikkens. Ook de benodigdheden voor het glaszetten worden gepresenteerd op deze vakbeurs door diverse lijm- en kitexposanten. De afbouwbranche kan terecht op het afbouwplein waar een tiental exposanten zich presenteert. Benieuwd welke exposantengroepen u kunt verwachten op S.G.A. Vakdagen? Klik dan hier. 

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur

Hoofdmediapartner

 

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00

Telescopisch en inklapbaar doorwerksysteem, beschermd het personeel en werkzaamheden tegen slechte weersomstandigheden. Zowel op de grond, of op de steiger inzetbaar. Het is 1 product dat gebruikt kan worden op grond en op steigers van 1,90 ,250 en 305. Daarnaast is het compact te vervoeren en licht van gewicht.

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Dry-Worx doorwerkscherm
13.00 - 21.00

Met de kwast bewaarkoker heb je geen water of gel meer nodig. Hij schuift eenvoudig over de kwast zonder dat je handen vies worden. De koker is luchtdicht, de kwasten blijven soepel gaan langer milieu vriendelijker dan de huidige systemen. Het product is nieuw en ontwikkeld doormiddel van een 3d printer en kan in alle kwastmaten gemaakt worden.

@Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: V&K Kwastbewaarkoker
13.00 - 21.00

Een maatwerk raamdecoratie collectie speciaal ontwikkeld voor de zzp'ers. Rolgordijnen binnen 24 uur geleverd, volledig op maat gemaakt.

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Solombra
13.00 - 21.00

Tijdens de beurs presenteren wij u het nieuwe schilder concept van Vistapaint en geven wij live demo’s van het nieuwe product Aguaplast All 4 In. Met het schilder concept bieden wij een compleet assortiment van fillers en plamuren voor diverse ondergronden. Deze producten kunnen in een uitgebreid spectrum aan toepassingen gebruikt worden. Vullen, egaliseren of renoveren levert met deze producten vaak een beter resultaat op dan producten die voor één specifieke toepassing bestemd zijn. Bovendien zijn deze producten speciaal bedoeld voor de vakman en zijn ontwikkeld om maximaal gebruikscomfort en –gemak te verschaffen. Voor een perfect resultaat onder de meest veeleisende omstandigheden. In het gehele schilders concept zitten finishers om ondergronden af te werken die aan de fijnste kwaliteitsnormen moeten voldoen. De technologisch geavanceerde vulmiddelen zijn special ontworpen om een oplossing te bieden voor complexe situaties en bestemd voor werkzaamheden waarbij de tijdsfactor een beslissende rol speelt. Het gehele assortiment laten wij u zien op standnummer D122 van Vistapaint!

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: schildersassortiment Vistapaint
13.00 - 21.00

Silicone Roofing TG dakcoating met Triple Guard Technology is een 1-component coating die de veroudering van verschillende soorten dakbedekking stopt en direct over oude dakbedekking kan worden aangebracht. Deze unieke methode is totaal anders dan de traditionele methode van dakrenovaties én stukken voordeliger! De unieke Triple Guard Technology in de Silicone Roofing TG zorgt voor een langere levensduur van bestaande dakbedekkingen.

De 3 belangrijkste eigenschappen:
1: Extreem goed bestand tegen UV straling;
2: Bestand tegen stilwater belasting;
3: Unieke zonwerende eigenschappen en energiebesparend door zonreflectie;
rendementstijging bij gebruik zonnepanelen

Dé coating voor het verduurzamen van het platte dak!

@ Innovatie - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Silicone Roofing TG Dakcoating
13.00 - 21.00

Magnatex Mat Clean SF is een extreem goed reinigbare muurverf voor binnen. Dankzij een unieke verftechnologie kunnen vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet binnendringen in de verflaag. Hierdoor blijven muren langer mooi en heeft je klant langer plezier van jouw vakwerk. Vaak gaan matte muren opglanzen na het reinigen, zo niet met Magnatex Mat Clean SF. Ook na herhaaldelijk reiningen blijft deze muurverf mooi mat. Magnatex Mat Clean SF is 100% Clean, 100% Mat. Dat maakt de verf zeer geschikt voor intensief gebruikte ruimtes zoals kukens en (trappen)hallen, of publieke gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en horeca gelegenheden. Bovendien is Magnatex Mat Clean SF zeer goed verspuitbaar waardoor ruimtes snel en efficient kunnen worden afgewerkt. Magnatex Mat Clean SF is verkrijgbaar in verpakkingen van 2,5 en 5 liter, in wit en vrijwel alle kleuren via het Trimetal kleurenmengsysteem.

@Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Magnatex Mat Clean SF
13.00 - 21.00

BIO FLEX™ is de naam van de nieuwe productlijn van Repair Care. Het bevat de enige houtreparatie-epoxy's op de markt met biobased grondstoffen. De ALLROUND is sinds het voorjaar op de markt (alle soorten reparaties, het hele jaar door). Per 1 november is het 2e product beschikbaar: COOL (de snelste reparatiepasta bij lagere temperaturen). Enige houtreparatiepasta op de markt die biobased grondstoffen bevat. Hiermee speelt Repair Care in op de vraag om steeds 'groenere' en duurzamere producten.

@ Innovatieplein - iedere dag beschikbaar

 

Innovatie: BIO FLEX
13.00 - 21.00

Klikcap is een afdekmechanisme, waardoor stopcontacten niet hoeven worden afgeplakt. Ook wordt bij dit procuct een verwijdermechanisme gepresenteerd, waardoor u een plug zonder schade uit de muur kunt halen. 

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Klikcap
13.00 - 21.00

Informatie volgt

@ Toekomstplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Steba
13.00 - 21.00

Informatie volgt

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

innovatie: Eyecathcher
16.00 - 17.00

Na de nog altijd populaire betonlook van DesignStone is het ook tijd voor wat nieuws: vloeibare Terrazzo. De Calmix Decoflux is makkelijk te verwerken en de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Het is snel aan te maken, makkelijk te gieten en binnen 6 uur kan het gepolijst worden. Met pigmenten en verschillende vulstoffen maakt u uw eigen kunstwerk voor vloer, keukenblad en meubel. Het beperkt zich slechts tot de grenzen van uw creativiteit. Laat u verrassen tijdens onze demo op het afbouwplein of kom langs op de Tri-al stand. Ook voor uitleg over de Calmix DesignStone bent u natuurlijk van harte welkom!

@ Afbouwplein 

Demonstratie Tri-al bv
Dag 2   woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur
16.00 - 17.00

Na de nog altijd populaire betonlook van DesignStone is het ook tijd voor wat nieuws: vloeibare Terrazzo. De Calmix Decoflux is makkelijk te verwerken en de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Het is snel aan te maken, makkelijk te gieten en binnen 6 uur kan het gepolijst worden. Met pigmenten en verschillende vulstoffen maakt u uq eigen kunstwerk voor vloer, keukenblad en meubel. Het beperkt zich slechts tot de grenzen van uw creativiteit. Laat u verrassen tijdens onze demo op het afbouwplein of kom langs op de Tri-al stand. Ook voor uitleg over de Calmix DesignStone bent u natuurlijk van harte welkom!

@ Afbouwplein 

Demonstratie Tri-al bv
Dag 3   donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen 2018

Exposantenprofiel

 

Welke exposanten kunt u verwachten op S.G.A. Vakdagen? 

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?