S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft de ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak blijft. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. De groei blijft aanhouden evenals de vraag naar noviteiten in de branche. Maar waar vindt u alle ontwikkelingen en bijbehorende bedrijven?

 Ontdek het op S.G.A. Vakdagen! De vakbeurs is op 5, 6 en 7 november 2019 dé ontmoetingsplek voor bijna 7.500 bezoekers en meer dan 190 expoanten (in 2018) in de schilder-, glas- en afbouwbranche.

 Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat u uw werk efficiënter uit kunt voeren en laten exposanten hun nieuwste innovaties zien op het innovatieplein. U kunt uw eigen entree kiezen, waarbij u via entree 2 direct uitkomt op het afbouwplein & het foodcourt. Hierdoor mist u geen enkele belangrijke exposant! Laat u tijdens het bewandelen van uw route informeren over de toepassingsmogelijkheden van diverse producten op het demoplein, waar u de werking van producten kunt ervaren. Door de full-service formule ontbreekt het u niet aan een lekker hapje en drankje. Zo wordt u volledig ontzorgd!

Waarom S.G.A. Vakdagen bezoeken?
S.G.A Vakdagen biedt u de kans om exposanten in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U vindt er exposanten in de schildersbranche, waarbij de toonaangevende A-merken goed vertegenwoordigd zijn. De glasbranche kan er terecht voor diverse bedrijven die lijmen en kitten leveren. De afbouwbranche is vertegenwoordigd op het Afbouwplein, waar exposanten hun producten demonstreren.

De vakbeurs vindt evenals in de afgelopen editie in 2019 weer plaats in combinatie met Verticaaldagen Benelux. Beide beurzen zijn naast elkaar gesitueerd waardoor doorloopmogelijkheden zijn ontstaan. De vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan en de doelgroepen overlappen elkaar deels. De combinatie draagt bij aan nieuwe en interessante relaties tussen exposanten en bezoekers.  

Bekijk de aftermovie en proef de sfeer! 

Aanvullende beursinformatie

NIEUW 2019

Voor de volgende editie van S.G.A. Vakdagen kunt via entree 2 direct uitkomen op het afbouwplein en het foodcourt. Op het afbouwplein presenteren diverse partijen hun producten middels demonstraties. Op het foodcourt kunt u de hele dag door terecht voor een hapje en een drankje.

Neem een kijkje op het innovatieplein en ontdek tal van producten die u uw werk nóg efficiënter laten uitvoeren. Benieuwd naar de nieuwste producten om te beglazen? Diverse exposanten presenteren u glaszettersbenodigdheden, waaronder lijmen en kitten.

 Exposanten

Momenteel hebben zich al veel exposanten ingeschreven voor de komende editie van S.G.A. Vakdagen. Zo zijn alle toonaangevende schildersmerken weer vertegenwoordigd, waaronder Sigma en Sikkens. Ook de benodigdheden voor het glaszetten worden gepresenteerd op deze vakbeurs door diverse lijm- en kitexposanten. De afbouwbranche kan terecht op het afbouwplein waar een tiental exposanten zich presenteert. Benieuwd welke exposantengroepen u kunt verwachten op S.G.A. Vakdagen? Klik dan hier. 

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur

Hoofdmediapartner

 

 

Exposantenprofiel

 

Welke exposanten kunt u verwachten op S.G.A. Vakdagen? 

Volg ons op social media

Actueel

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen 2018

Heeft u vragen over deze beurs?