S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

 Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft de ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak blijft. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. Werknemers uit de branche zijn continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Dat vraagt om een ontmoetingsplek!

 S.G.A. Vakdagen biedt deze ontmoetingsplek in Evenementenhal Gorinchem voor bijna 7.500 bezoekers en meer dan 190 expoanten (in 2018) in de schilder-, glas- en afbouwbranche. Op 5, 6 en 7 november 2019 vindt de vakbeurs plaats. Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat de bezoeker zijn werk efficiënter uit kan voeren en laten exposanten hun nieuwste innovaties zien op het innovatieplein.

Bezoekers kunnen bij de entree van de beurs kiezen voor de hoofdentree en voor de verkorte route richting het afbouwplein & foodcourt. Hierdoor komen ze nóg eerder langs uw stand!

De full-service formule zorgt ervoor dat zowel u als uw klanten in de watten worden gelegd en volledig worden ontzorgd met een hapje en een drankje. Zo kunt u de focus leggen op het spreken van nieuwe en bestaande relaties en het binnenhalen van uw leads!

Wilt u de sfeer proeven van S.G.A. Vakdagen? Bekijk dan de aftermovie van 2018!

Aanvullende beursinformatie

Nieuw in 2019!

Voor de editie van 2019 kunt u als bedrijf in de afbouwbranche een plek innemen rondom het afbouwplein. Deze centra zijn speciaal ingericht voor de exposanten uit deze branche en bevinden zich op een A-locatie in het midden van de hal. Door opening van entree 2 komen de meest relevante bezoekers, die werkzaam zijn in uw vakgebied, direct vanuit het hoofdgangpad uw kant op.

Bezoekers van de beurs

Drie verschillende branches worden vertegenwoordigd op S.G.A. Vakdagen, namelijk de schilders-, glas- en afbouwbranche. Klik hier om te zien welke vakprofessionals we een inspirerende dag bieden.

Bezoekerswerving

Als organisatie van S.G.A. Vakdagen zorgen wij voor een juiste bezoekersdoelgroep voor u als exposant. Zo wordt er geadverteerd in diverse vakbladen gericht op de branches en zijn er samenwerkingen met (hoofd)mediapartners. De doelgroep wordt bereikt middels marketingcampagnes afgestemd op de doelgroep. Er is een campagne ontwikkeld voor de schilder, glaszetter en de bedrijven werkzaam in de afbouwbranche. Dit, gezamenlijk met een plein volledig gericht op de doelgroepen, zorgt voor een kwalitatieve bezoekersstroom.

Er wordt geadverteerd in de volgende bladen:

Eisma's Schildersblad - SchildersVAKkrant - Glas in Beeld - S.G.A. Vakblad - Plafond- en wandinfo

Ook wordt gebruik gemaakt van entree 1 & 2, waardoor de doorloop van de bezoekers verdeeld wordt. Bij de ingang van Evenementenhal Gorinchem kan de bezoeker kiezen voor een shortcut richting het afbouwplein & foodcourt. Entree 2 leidt de bezoekers hier naartoe. Entree 1 (hoofdentree) komt in het gangpad richting Verticaaldagen Benelux.

Binnenkort komt de plattegrond online. 

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur

Op- en afbouwtijden

Opbouwdagen: zaterdag 2 november 2019  08:00 uur - 16:00 uur | maandag 4 november 2019 08:00 uur - 17:00 uur.
Afbouwdagen: donderdag 7 november 2019 21:15 uur - 00:00 uur | vrijdag 8 november 2019 07:00 uur - 14:00 uur.   

 Hoofdmediapartner

 

Bezoekersprofiel

Welke bezoekers treft u op S.G.A. Vakdagen?

Actueel

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Lambert van Gameren
Lambert van Gameren
Adviseur
+31 (0)183 - 680 691
Stuur mij een e-mail
Kim Boerrigter
Kim Boerrigter
Marketeer
+31 (0)523 - 289 804
Stuur mij een e-mail