S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

 Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft de ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak blijft. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. Werknemers uit de branche zijn continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Dat vraagt om een ontmoetingsplek!

 S.G.A. Vakdagen biedt deze ontmoetingsplek in Evenementenhal Gorinchem voor bijna 7.500 bezoekers en meer dan 190 expoanten (in 2018) in de schilder-, glas- en afbouwbranche. Op 5, 6 en 7 november 2019 vindt de vakbeurs plaats. Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat de bezoeker zijn werk efficiënter uit kan voeren en laten exposanten hun nieuwste innovaties zien op het innovatieplein.

Bezoekers kunnen bij de entree van de beurs kiezen voor de hoofdentree en voor de verkorte route richting het afbouwplein & foodcourt. Hierdoor komen ze nóg eerder langs uw stand!

De full-service formule zorgt ervoor dat zowel u als uw klanten in de watten worden gelegd en volledig worden ontzorgd met een hapje en een drankje. Zo kunt u de focus leggen op het spreken van nieuwe en bestaande relaties en het binnenhalen van uw leads!

Bekijk de deelnemerslijst

 Bekijk de plattegrond

Aanvullende beursinformatie

Nieuw in 2019!

Voor de editie van 2019 kunt u als bedrijf in de afbouwbranche een plek innemen rondom het afbouwplein. Deze centra zijn speciaal ingericht voor de exposanten uit deze branche en bevinden zich op een A-locatie in het midden van de hal. Door opening van entree 2 komen de meest relevante bezoekers, die werkzaam zijn in uw vakgebied, direct vanuit het hoofdgangpad uw kant op.

Bezoekers van de beurs

Drie verschillende branches worden vertegenwoordigd op S.G.A. Vakdagen, namelijk de schilders-, glas- en afbouwbranche. Klik hier om te zien welke vakprofessionals we een inspirerende dag bieden.

Bezoekerswerving

Als organisatie van S.G.A. Vakdagen zorgen wij voor een juiste bezoekersdoelgroep voor u als exposant. Zo wordt er geadverteerd in diverse vakbladen gericht op de branches en zijn er samenwerkingen met (hoofd)mediapartners. De doelgroep wordt bereikt middels marketingcampagnes afgestemd op de doelgroep. Er is een campagne ontwikkeld voor de schilder, glaszetter en de bedrijven werkzaam in de afbouwbranche. Dit, gezamenlijk met een plein volledig gericht op de doelgroepen, zorgt voor een kwalitatieve bezoekersstroom.

Er wordt geadverteerd in de volgende bladen:

Eisma's Schildersblad - SchildersVAKkrant - Glas in Beeld - S.G.A. Vakblad - Plafond- en wandinfo

Ook wordt gebruik gemaakt van entree 1 & 2, waardoor de doorloop van de bezoekers verdeeld wordt. Bij de ingang van Evenementenhal Gorinchem kan de bezoeker kiezen voor een shortcut richting het afbouwplein & foodcourt. Entree 2 leidt de bezoekers hier naartoe. Entree 1 (hoofdentree) komt in het gangpad richting Verticaaldagen Benelux.

Binnenkort komt de plattegrond online. 

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur

Op- en afbouwtijden

Opbouwdagen: zaterdag 2 november 2019  08:00 uur - 16:00 uur | maandag 4 november 2019 08:00 uur - 17:00 uur.
Afbouwdagen: donderdag 7 november 2019 21:15 uur - 00:00 uur | vrijdag 8 november 2019 07:00 uur - 14:00 uur.   

Meer exposure?

Kies dan voor één van de promotiepakketten of stel uw eigen pakket samen middels losse promotiemiddelen. 

 

 Hoofdmediapartner

 

Bezoekersprofiel

Welke bezoekers treft u op S.G.A. Vakdagen?

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00

Herkent u dit? U wilt gaan verven maar de kwast staat uitgedroogd in een potje. Hij is keihard en onbruikbaar en moet worden weggebracht als chemisch afval.
Met BrushKeeper is dit verleden tijd. Met BrushKeeper heeft u altijd een kant-en-klare soepele kwast in huis. BrushKeeper is een handige bidon met een rubberachtige tuitvormige opening waarin eenvoudig een kwast kan worden ingebracht tijdens een verfklus (tot wel 5 dagen) of met vloeistof voor langere tijd (maanden, jaren) zodat deze niet uitdroogt of beschadigt. Tezamen met Eco-Brush, een professionele kwast, geschikt voor zowel acryl als alkyd vormt hij een perfecte match. Zowel BrushKeeper als Eco-Brush zijn vervaardigd uit de beste materialen en zeer milieuvriendelijk. BrushKeeper is gemaakt van recyclebaar PET en Eco-Brush heeft synthetisch haar, een inox bus en FSC gekeurde ongelakte steel die heel zacht aanvoelt en een goede balans heeft. Alles wordt in Nederland geproduceerd zodat de CO2 print minimaal is.   Tijdens de vakbeurs zullen wij BrushKeeper met EcoBrush demonstreren, zodat u kunt beleven hoe gemakkelijk en goed de BrushKeeper werkt. U wordt uitgenodigd ook zelf de kwast ter hand te nemen en uw eigen schilderij te maken. 

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: BrushKeeper
13.00 - 21.00

Dit product is een verbetering van het orginele inzetbakje. Het vernieuwde product is ontworpen met een extra kraag zodat al het verf in het bakje blijft. Door de terugloop gaten vloeit de verf altijd weer terug! Voordelen van dit product zijn:

 • Lekvrij schilderen
 • Schoner werken
 • Optimale verfverdeling
 • Schone deksel
 • Minder snel velvorming
 • Besparing van kosten

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Geemmer
13.00 - 17.00

Stel u moet een plug uit de muur halen. Over het algemeen is dit een drama. KlikCaps heeft hier speciaal de Plug-Out voor ontwikkeld. Door deze gepatenteerde Plug-Out bespaart u veel tijd (en kosten) én verwijdert u vakkundig, eenvoudig en snel alle nylon pluggen!

@ Innovatieplein - hele dag te bezichtigen

Innovatie: Plug-Out
13.00 - 21.00

Dutch Proteq is dé leverancier voor Nanocoatings. Nano technologie is een verzamelnaam die verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Nanotechnologie maakt het mogelijk om te werken op het niveau van moleculen en atomen. Een nanometer is een miljardste meter. In het verleden werd het lotuseffect gecreëerd door behandeling van oppervlakken met vettige substanties als silicone, olie, acryl of teflon. Deze behandelingen zorgden ook voor een waterafstotend effect maar waren niet vuilwerend, hadden een korte levensduur en hadden dus verder geen economische functie. Nanotechnologie wordt een enabling technology genoemd. Dat wil zeggen, dat het vele nieuwe toepassingen mogelijk maakt. Wereldwijd wordt op dit moment miljarden geïnvesteerd in onderzoek. Enerzijds door de ontwikkeling van nieuwe materialen met bijzondere eigenschappen.

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Dutch Proteq Nanocoating assortiment
13.00 - 21.00

Telescopisch en inklapbaar doorwerksysteem, beschermd het personeel en werkzaamheden tegen slechte weersomstandigheden. Zowel op de grond, of op de steiger inzetbaar. Het is 1 product dat gebruikt kan worden op grond en op steigers van 1,90 ,250 en 305. Daarnaast is het compact te vervoeren en licht van gewicht.

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Dry-Worx doorwerkscherm
13.00 - 21.00

Met de kwast bewaarkoker heb je geen water of gel meer nodig. Hij schuift eenvoudig over de kwast zonder dat je handen vies worden. De koker is luchtdicht, de kwasten blijven soepel gaan langer milieu vriendelijker dan de huidige systemen. Het product is nieuw en ontwikkeld doormiddel van een 3d printer en kan in alle kwastmaten gemaakt worden.

@Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: V&K Kwastbewaarkoker
13.00 - 21.00

Een maatwerk raamdecoratie collectie speciaal ontwikkeld voor de zzp'ers. Rolgordijnen binnen 24 uur geleverd, volledig op maat gemaakt.

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Solombra
13.00 - 21.00

Tijdens de beurs geeft Vistapaint een LIVE demo van het nieuwe gelanceerde product plamuur Aguaplast All 4 In laten wij u zien hoe u kosten kunt besparen, want dit nieuwe unieke product kunt u spuiten, spatelen en rollen. Of u nu werkt met een spackmes, plamuurmes, bazooka of een airless-machine. Deze universele kant- en klaar plamuur kan dit verwerken. Een product dat onmisbaar is voor iedere professional. Wilt u uw muur laten uitvlakken, renoveren of afwerken. Deze alleskunner is een filler en finisher in één. Rollen, spuiten of bepleisteren. Het kan allemaal metdit breed toespasbare product. De All 4 In geeft gladde wanden en het maakt niet uit welke ondergrond het heeft. Alle oneffenheden worden weggewerkt met de Aquaplast All 4 In. U kunt de All 4 In ook direct over het glasvezel aanbrengen en voorzien van elke kleur die u maar wilt. Een aangename verwerker waar de professional niet zonder kan. Bent u benieuwd en wilt u zien hoe dit product wordt verwerkt? Kom dan naar onze LIVE demo. Kortom u mag een bezoekje aan onze stand (stand nr. D122) niet missen!

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Aguaplast All 4 In
13.00 - 21.00

Tijdens de beurs presenteren wij u het nieuwe schilder concept van Vistapaint en geven wij live demo’s van het nieuwe product Aguaplast All 4 In. Met het schilder concept bieden wij een compleet assortiment van fillers en plamuren voor diverse ondergronden. Deze producten kunnen in een uitgebreid spectrum aan toepassingen gebruikt worden. Vullen, egaliseren of renoveren levert met deze producten vaak een beter resultaat op dan producten die voor één specifieke toepassing bestemd zijn. Bovendien zijn deze producten speciaal bedoeld voor de vakman en zijn ontwikkeld om maximaal gebruikscomfort en –gemak te verschaffen. Voor een perfect resultaat onder de meest veeleisende omstandigheden. In het gehele schilders concept zitten finishers om ondergronden af te werken die aan de fijnste kwaliteitsnormen moeten voldoen. De technologisch geavanceerde vulmiddelen zijn special ontworpen om een oplossing te bieden voor complexe situaties en bestemd voor werkzaamheden waarbij de tijdsfactor een beslissende rol speelt. Het gehele assortiment laten wij u zien op standnummer D122 van Vistapaint!

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: schildersassortiment Vistapaint
13.00 - 21.00

Sparras is een zeer krachtige en voordelige verfreiniger die ook als allesreiniger gebruikt kan worden. Sparras is niet alleen verkrijgbaar in een handzame 1 ltr. fles maar ook in een voordelige 5 ltr. can. Nawassen op verticale delen is niet nodig. Sparras een zeer hoogwaardige en vooral zeer krachtige verfreiniger die mild is voor de huid en ook nog eens uitermate voordelig is.

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Sparras Verfreiniger
13.00 - 21.00

Silicone Roofing TG dakcoating met Triple Guard Technology van Global Paint Professional is een 1-component coating die de veroudering van verschillende soorten dakbedekking stopt en direct over oude dakbedekking kan worden aangebracht. Deze unieke methode is totaal anders dan de traditionele methode van dakrenovaties én stukken voordeliger! De unieke Triple Guard Technology in de Silicone Roofing TG zorgt voor een langere levensduur van bestaande dakbedekkingen.

De 3 belangrijkste eigenschappen:
1: Extreem goed bestand tegen UV straling;
2: Bestand tegen stilwater belasting;
3: Unieke zonwerende eigenschappen en energiebesparend door zonreflectie;
rendementstijging bij gebruik zonnepanelen

Dé coating voor het verduurzamen van het platte dak!

@ Innovatie - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Silicone Roofing TG Dakcoating
13.00 - 21.00

Magnatex Mat Clean SF is een extreem goed reinigbare muurverf voor binnen. Dankzij een unieke verftechnologie kunnen vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet binnendringen in de verflaag. Hierdoor blijven muren langer mooi en heeft je klant langer plezier van jouw vakwerk. Vaak gaan matte muren opglanzen na het reinigen, zo niet met Magnatex Mat Clean SF. Ook na herhaaldelijk reiningen blijft deze muurverf mooi mat. Magnatex Mat Clean SF is 100% Clean, 100% Mat. Dat maakt de verf zeer geschikt voor intensief gebruikte ruimtes zoals keukens en (trappen)hallen, of publieke gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en horeca gelegenheden. Bovendien is Magnatex Mat Clean SF zeer goed verspuitbaar waardoor ruimtes snel en efficient kunnen worden afgewerkt. Magnatex Mat Clean SF is verkrijgbaar in verpakkingen van 2,5 en 10 liter, in wit en vrijwel alle kleuren via het Trimetal kleurenmengsysteem.

@Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Magnatex Mat Clean SF
13.00 - 21.00

BIO FLEX™ is de naam van de nieuwe productlijn van Repair Care. Het bevat de enige houtreparatie-epoxy's op de markt met biobased grondstoffen. De ALLROUND is sinds het voorjaar op de markt (alle soorten reparaties, het hele jaar door). Per 1 november is het 2e product beschikbaar: COOL (de snelste reparatiepasta bij lagere temperaturen). Enige houtreparatiepasta op de markt die biobased grondstoffen bevat. Hiermee speelt Repair Care in op de vraag om steeds 'groenere' en duurzamere producten.

@ Innovatieplein - iedere dag beschikbaar

 

Innovatie: BIO FLEX
13.00 - 21.00

Snel en strak afwerken rond electra!
Dankzij deze innovatieve KlikCaps werkt u snel, strak en veilig rond electra, voor stuc-, schilder- of behangwerkzaamheden. De wandcontactdoos afplakken is dus niet meer nodig en u kunt er strak omheen werken. Wanneer de klus klaar is, verwijdert u heel gemakkelijk de KlikCap en hergebruikt u deze.

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: Klikcap
13.00 - 21.00

De X1250 Mobile Grabber biedt de oplossing voor het veilig werken op lagere hoogtes. Werkplekken waar permanente of tijdelijke valbeveiliging niet aangebracht kan of mag worden zijn nu wel veilig in te richten met de mobiele valbeveiliging van de X1250 Mobile Grabber. Absoluut uniek en ongeëvenaard in zijn soort. Volledig getest en gecertificeerd conform de Europese Norm EN-795. In veel gevallen biedt een permanent valbeveiligingssysteem een goede en gedegen oplossing voor het voorkomen van valgevaar. Deze permanente systemen worden mechanisch bevestigd aan of op het gebouw- en dak. Mobiele valbeveiliging maakt werken op hoogte mogelijk zonder het gebouw aan te tasten. Er is om die reden dan ook geen kans op schade en de werkplek is zeer snel veilig in te richten. Eyecatcher BV staat bekend in de branche van de valbeveiliging en het werken op hoogte als een innovatieve fabrikant van producten en systemen. De vraag was er al geruime tijd en Eyecatcher is trots om ook voor deze situaties een gedegen oplossing te hebben. Dit mobiele valbeveiligingssysteem is inzetbaar in geheel Europa en uiteraard gecertificeerd volgens de EN- 795 normering. 

@ Innovatieplein - iedere dag te bezichtigen

Innovatie: X1250 Mobile Grabber
16.00 - 17.00

Na de nog altijd populaire betonlook van DesignStone is het ook tijd voor wat nieuws: vloeibare Terrazzo. De Calmix Decoflux is makkelijk te verwerken en de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Het is snel aan te maken, makkelijk te gieten en binnen 6 uur kan het gepolijst worden. Met pigmenten en verschillende vulstoffen maakt u uw eigen kunstwerk voor vloer, keukenblad en meubel. Het beperkt zich slechts tot de grenzen van uw creativiteit. Laat u verrassen tijdens onze demo op het afbouwplein of kom langs op de Tri-al stand. Ook voor uitleg over de Calmix DesignStone bent u natuurlijk van harte welkom!

@ Afbouwplein 

Demonstratie Tri-al bv
Dag 2   woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur
16.00 - 17.00

Na de nog altijd populaire betonlook van DesignStone is het ook tijd voor wat nieuws: vloeibare Terrazzo. De Calmix Decoflux is makkelijk te verwerken en de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Het is snel aan te maken, makkelijk te gieten en binnen 6 uur kan het gepolijst worden. Met pigmenten en verschillende vulstoffen maakt u uq eigen kunstwerk voor vloer, keukenblad en meubel. Het beperkt zich slechts tot de grenzen van uw creativiteit. Laat u verrassen tijdens onze demo op het afbouwplein of kom langs op de Tri-al stand. Ook voor uitleg over de Calmix DesignStone bent u natuurlijk van harte welkom!

@ Afbouwplein 

Demonstratie Tri-al bv
Dag 3   donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur
16.00 - 17.00

Na de nog altijd populaire betonlook van DesignStone is het ook tijd voor wat nieuws: vloeibare Terrazzo. De Calmix Decoflux is makkelijk te verwerken en de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Het is snel aan te maken, makkelijk te gieten en binnen 6 uur kan het gepolijst worden. Met pigmenten en verschillende vulstoffen maakt u uq eigen kunstwerk voor vloer, keukenblad en meubel. Het beperkt zich slechts tot de grenzen van uw creativiteit. Laat u verrassen tijdens onze demo op het afbouwplein of kom langs op de Tri-al stand. Ook voor uitleg over de Calmix DesignStone bent u natuurlijk van harte welkom!

@ Afbouwplein 

Demonstratie Tria-al bv

Opbouwdagen: zaterdag 2 november 2019 08:00 - 16.00 uur, maandag 4 november 2019 08:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 7 november 2019 21:15 - 00.00 uur, vrijdag 8 november 2019 07:00 - 14.00 uur

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Lambert van Gameren
Lambert van Gameren
Adviseur
+31 (0)183 - 680 691
Stuur mij een e-mail
Miranda Vrieling
Miranda Vrieling
Marketeer
+31 (0)523 - 289 806
Stuur mij een e-mail