S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019

 Op 5, 6 en 7 november 2019 vindt Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) plaats in Evenementenhal Gorinchem. S.G.A. Vakdagen is de enige vakbeurs in Nederland voor schilder-, glas- en afbouwbranche. Er is in Nederland geen andere vakbeurs waar u uw (potentiële) klant ontmoet en waar u de kans krijgt om ze te overtuigen van de meerwaarde van uw product of dienst. Op de afgelopen editie van S.G.A. Vakdagen Gorinchem kwamen bijna 7.500 vakprofessionals samen die op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingen en informatie willen inwinnen over noviteiten in de markt. Met als doel nieuwe producten toe te kunnen passen in de praktijk. Een uitgelezen moment om in een korte tijd op een effectieve wijze uw doelgroep te bereiken in een informele setting. Pak uw moment en kom gedurende deze driedaagse vakbeurs in contact met uw (potentiële) klant!

Waarom deelnemen aan S.G.A. Vakdagen?
S.G.A Vakdagen biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. S.G.A. Vakdagen vindt evenals in de afgelopen editie in 2019 weer plaats in combinatie met Verticaaldagen Benelux. Beide beurzen zijn naast elkaar gesitueerd waardoor doorloopmogelijkheden zijn ontstaan. De vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan en de doelgroepen overlappen elkaar deels. De combinatie zal bijdragen aan nieuwe en interessante samenwerkingen tussen exposanten en bezoekers.  

Veelzijdige en dynamische presentatie 
De manieren om te presenteren zijn talrijk. Tijdens S.G.A. Vakagen kunt u een stand huren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw deelname te versterken met bijvoorbeeld demonstraties en/of lezingen. Niks is ons te gek. Wij denken graag met u mee!

Volg ons 
 Houd onze website in de gaten voor de laatste updates over de volgende editie van S.G.A. Vakdagen of volg S.G.A. Vakdagen op Twitter en blijf op de hoogte!

Proef de sfeer!
Benieuwd naar de afgelopen editie van S.G.A. Vakdagen? Bekijk dan de aftermovie!

Aanvullende beursinformatie

Innovation Awards 2018 

Wie heeft de Innovation Award 2018 gewonnen?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook wordt de innovatie beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar werd bekend gemaakt op de laatste beursdag. 

Dit jaar heeft Copperant met zijn product Copperant Altra Spackspray de Innovation Award gewonnen! Dit product draagt bij aan het circulair bouwen en onderhouden en tast het milieu niet aan. Ook kan het product hergebruikt worden, wat het volgens de jury bestaande uit Jan Maurits Schouten (Schildersvakkrant) en Wouter Mooij (Eisma Bouwmedia) een duurzaam product maakt. Het product is volgens de vakjury 'zeer innovatief, duurzaam en toepasbaar'.  Op nummer twee is geëindigd de lichtgewicht zelfrijdende kniktelescoophoogwerker op aanhangwagen van Hoogwerkt.nl

Vergroot uw zichtbaarheid
Binnen Easyfairs Evenementenhal hebben we diverse “promotiemiddelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijvervloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logotoiletreclame en meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketeer.  

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur

Op- en afbouwtijden

Opbouwdagen: zaterdag 2 november 2019  08:00 uur - 16:00 uur | maandag 4 november 2019 08:00 uur - 17:00 uur.
Afbouwdagen: donderdag 7 november 2019 21:15 uur - 00:00 uur | vrijdag 8 november 2019 07:00 uur - 14:00 uur.   

 

Bezoekersprofiel

De volgende vakprofessionals bezoeken S.G.A. Vakdagen Gorinchem:

 • Schildersbedrijven
 • Woningbouwverenigingen
 • Glaszetters
 • Gemeentelijke diensten
 • Aannemerij
 • Stukadoorsbedrijven
 • Plafond- en wandmontagebedrijven
 • Architecten

Actueel

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen 2018

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Sanne Kanter
Sanne Kanter
Adviseur
+31 (0)523 - 289 896
Stuur mij een e-mail