S.G.A. Vakdagen Gorinchem 2019

Waar ambacht en vakmanschap samenkomen!

Terwijl beroepen worden vervangen door robots blijft de ambacht het winnen van techniek in de schilders-, glas- en afbouwbranche. Veel veranderingen zijn doorgevoerd, maar de passie voor het ambachtelijke vak blijft. De branche kent een enorme geschiedenis en is gedurende de afgelopen decennia flink geïnnoveerd. De groei blijft aanhouden evenals de vraag naar noviteiten in de branche. Maar waar vindt u alle ontwikkelingen en bijbehorende bedrijven?

 Ontdek het op S.G.A. Vakdagen! De vakbeurs is op 5, 6 en 7 november 2019 dé ontmoetingsplek voor bijna 7.500 bezoekers en meer dan 190 expoanten in de schilder-, glas- en afbouwbranche.

 Op deze vakbeurs worden noviteiten gepresenteerd die ervoor zorgen dat u uw werk efficiënter uit kunt voeren en laten exposanten hun nieuwste innovaties zien op het innovatieplein. U kunt uw eigen route kiezen, die speciaal is afgestemd op uw branche.  Hierdoor mist u geen enkele belangrijke exposant! Laat u tijdens het bewandelen van uw route informeren over de toepassingsmogelijkheden van diverse producten op de verschillende demopleinen, waar gedurende de dag exposanten de kans krijgen hun product te presenteren. Door de full-service formule ontbreekt het zowel exposanten als bezoekers niet aan een lekker hapje en drankje waardoor u volledig wordt ontzorgd.

Waarom S.G.A. Vakdagen bezoeken?
S.G.A Vakdagen biedt u de kans om exposanten in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. S.G.A. Vakdagen vindt evenals in de afgelopen editie in 2019 weer plaats in combinatie met Verticaaldagen Benelux. Beide beurzen zijn naast elkaar gesitueerd waardoor doorloopmogelijkheden zijn ontstaan. De vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan en de doelgroepen overlappen elkaar deels. De combinatie draagt bij aan nieuwe en interessante relaties tussen exposanten en bezoekers.  

Meer weten over S.G.A. Vakdagen in Gorinchem? Klik dan op de onderstaande icoontjes. 

Meer informatie - Deelnemerslijst - Bekijk de foto's - Zet in uw agenda - Bekijk de aftermovie

Aanvullende beursinformatie

NIEUW 2019

Voor de volgende editie van S.G.A. Vakdagen kunt u een route bewandelen die specifiek is afgestemd op úw vakgebied. Zo bieden we een route gebaseerd op de beroepen in de schilderbranche, glasbranche of afbouwbranche. Werkzaam in meerdere branches, zoals schilder en glas? Bewandel dan de combinatieroute.

Verdwaal in het innovatie-labyrint en ontdek tal van producten die u uw werk nóg efficiënter laten uitvoeren. Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden van glas? In het Glascentrum laten diverse partijen je kennis maken met hun producten. Op de twee verschillende demopleinen wordt het gebruik van producten in de glas- en afbouwbranche gepresenteerd.

 Exposanten

Momenteel hebben al meer dan 40 partijen zich ingeschreven voor S.G.A. Vakdagen. Benieuwd wie dit zijn? Bekijk de deelnemerslijst hier. Wilt u zien welke branches u kunt ontmoeten? Klik dan hier.

Speciaal voor de exposanten die werkzaam zijn in de glas- of afbouwbranche zijn er pleinen gecreëerd op een mooie locatie in de hal. U als glas- of afbouwbezoeker loopt hier direct tegenaan wanneer u gebruik maakt van entree 2.  Speciaal voor u hebben wij een route vastgesteld die u langs de meest relevante exposanten leidt, waardoor geen enkele exposant gemist wordt.

Openingstijden

Dinsdag 5 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 6 november 2019 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 7 november 2019 13.00 - 21.00 uur

 

Exposantenprofiel

 

Volg ons op social media

Actueel

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen 2018

Heeft u vragen over deze beurs?