S.G.A. Vakdagen Hardenberg 2017

Kom 10, 11 en 12 oktober 2017 naar Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) Hardenberg. Uw kans om een diverse groep vakgenoten te ontmoeten. Fabrikanten, toeleveranciers, dienstverleners en geïnteresseerden uit de schilder-, glas- en afbouwbranche komen samen om elkaar te inspireren en informeren, maar ook om bestaande relaties aan te halen of potentiële relaties te ontmoeten. Op de beursvloer ziet u vooraanstaande verfmerken, de laatste glasinnovaties, stucwerktrends en inspirerende themasessies en productpresentaties. Voor u als brancheprofessional een niet te missen vakbeurs!

Combinatiebeurs

S.G.A. Vakdagen Hardenberg wordt deze editie gehouden in combinatie met de branche brede vakbeurs Bouw Compleet. Door deze combinatie kunt u uw tijd efficiënter indelen en een groter beursoppervlak bezoeken met meer diversiteit en een completer aanbod.

De voorlopige deelnemerslijst vindt u hieronder


Hieronder vindt u de statistieken en ervaringen van de bezoekers en exposanten tijdens S.G.A. Vakdagen Hardenberg 2016 

 

Bekijk nu de aftermovie van de beurscombinatie Bouw Compleet, S.G.A. Vakdagen en Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg 2016

Mediapartner

 

Aanvullende beursinformatie

Beleving op de beursvloer met de tweede editie van Glasplein Hardenberg

Op S.G.A. Vakdagen Hardenberg organiseren we in samenwerking met de GBO weer een spraakmakend Glasplein. Op deze tweede editie van Glasplein Hardenberg bundelen glasfabrikanten-, leveranciers- en kunstenaars hun krachten. Het gezamenlijke doel van de ondernemers is om de markt door middel van workshops, demo's en tentoonstellingen meer informatie te geven over de glasbranche.

 

Voorlopige deelnemers:
Bloem Sealants B.V. - Glashandel Sneek / Glashandel Nicolai - Glas Ockels B.V. - Vlakglas Recycling Nederland - Monta-Rent - Bouwend Nederland, vakgroep GBO - TopSpin International - VTG B.V. - GLASSOLUTIONS Saint-Gobain - GPS Buddy

 

Wie wint de Innovation Award of de Participation Award 2017?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen.

De Participation Award is voor de exposant die het meest uit zijn beursdeelname probeert te halen. Door goed voorbereid naar de beurs te komen, deel te nemen aan de uitnodigingsservice, een mooie stand te presenteren en proactief standpersoneel in te zetten etc. Voor deze award geldt dat elke exposant tijdens de beurs beoordeeld wordt door een vakkundige jury. De winnaars worden bekend gemaakt op de laatste beursdag.

De deelnemers aan de Innovation Award worden op de website bekend gemaakt.
Houd deze site in de gaten en bedenk op wie u gaat stemmen!


 

Exposantenprofiel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 10 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 11 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
15.00 - 17.00

Bijeenkomst Circulair Bouwen door Pioneering

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een indruk van de laatste stand van zaken op het gebied van Circulair bouwen. In de presentatie zal worden uitgelegd welke noodzaak er is voor Nederland om in 2050 circulair te zijn (doelstelling overheid). Thema’s hierbij zijn de explosieve vraag naar grondstoffen, de afhankelijkheid van andere landen en de samenhang met het klimaat. Ook zal er worden ingegaan op wat Circulair Bouwen nu eigenlijk betekent, zoals het duurzaam ontwerpen, ontwikkelen, gebruiken, beheren en demonteren.

Pioneering heeft zich tot doel gesteld om Circulair Bouwen in Oost Overijssel te stimuleren. Dit gebeurt door in Oost-Nederland in co-creatie projecten uit te voeren met bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en onderwijs. Met deze projecten worden breed stappen gezet in de richting van de circulaire economie en hierbij wordt kennis ontwikkeld en gedeeld. Op 11 oktober worden twee projecten toegelicht, waaronder een project dat duurzaam ontwerpen en ontwikkelen stimuleert. Bij dit project, waarbij het eigenaarschap van het gebouw niet naar de opdrachtgever (woningcorporatie) gaat maar bij een consortium komt te liggen, wordt zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemers bij de voorbereiding begeleidt door Pioneering, Stichting Circulaire Economie en SBRCURnet. Kennisdeling en kennisontwikkeling staan centraal bij dit project. 

    

Pioneering - Kennissessie Circulair Bouwen
16.00 - 17.00

Workshop ‘Inbraakwering met glas volgens Bouwbesluit en PKVW’ door Kenniscentrum Glas

De workshop ‘Inbraakwering met glas volgens Bouwbesluit en PKVW’ wordt verzorgd door Peter van Dijk van Kenniscentrum Glas. Kenniscentrum Glas vervult dé spilfunctie in het verzamelen en verspreiden van kennis over vlakglas, vlakglasproducten en vlakglastoepassingen in zowel de glasbranche zelf als in alle branches en beroepsgroepen waar vlakglas een rol speelt.

Interesse?

Meldt u zich dan vandaag nog aan via vakgroepGBO@bouwendnederland.nl

   

 

Workshop ‘Inbraakwering met glas volgens Bouwbesluit en PKVW’ door Kenniscentrum Glas
17.00 - 18.00

Workshop 'Internet of Things: is uw bedrijfsvoering zo transparant als glas?' door GPS-Buddy

Tijdens deze workshop vertelt Desmond van Kooten, sales director bij GPS-Buddy, hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren door slim gebruik te maken van digitale informatie.

Vragen die onder andere behandeld worden zijn:

  • Hoe optimaliseer ik de planning van mijn voertuigen en materieel?
  • Hoe zorg ik dat bijvoorbeeld glasbokken efficiënt worden ingepland? 
  • Hoe houd ik overzicht over al mijn materieel en voertuigen? Zowel rijdend als op bouwplaatsen? 
  • Hoe optimaliseer ik mijn facturatie? 
  • Kan ik in één omgeving, zowel mijn kilometerregistratie als de doorbelasting, volgens de cao als de planning afhandelen?

Interesse? 

Meldt u zich dan vandaag nog aan via vakgroepGBO@bouwendnederland.nl

 

Workshop 'Internet of Things: is uw bedrijfsvoering zo transparant als glas?' door GPS-Buddy
Dag 3   donderdag 12 oktober 2017 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Actueel

Sfeerimpressie Bouw Compleet | S.G.A. Vakdagen | Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg 2016

S.G.A. Vakdagen Hardenberg 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Heeft u vragen over deze beurs?