S.G.A. Vakdagen Hardenberg 2018

Een kleurrijk totaaloverzicht van de branche


Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) vormt een uniek platform voor de schilder-, glas- en afbouwindustrie. Als enige vakbeurs in Nederland gericht op de schilder-, glas- en afbouwbranche brengt ze fabrikanten, toeleveranciers, dienstverleners en geïnteresseerden samen. Op de beursvloer ziet u vooraanstaande verfmerken, de laatste glasinnovaties, stucwerktrends, themasessies en vakgenoten. Deze krachtige combinatie zorgt dat S.G.A. Vakdagen rood omcirkeld staat in de agenda van brancheprofessionals. 

Combinatiebeurs
S.G.A. Vakdagen Hardenberg wordt deze editie gehouden in combinatie met de branche brede vakbeurs Bouw Compleet. Door deze combinatie spreekt de beurs een veelzijdige doelgroep aan. Zo ontmoet u een breder publiek, met een kleurrijke vertegenwoordiging van geïnteresseerden uit de afbouw-, en renovatiewereld en profiteert u van de extra bezoekers.

Bezoekersprofiel

Exposantenprofiel

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 9 oktober 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 10 oktober 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 11 oktober 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

Wie wint de Innovation Award of de Participation Award 2018?

Tijdens de beurs maken de exposanten kans om de Innovation Award te winnen. Deze publieksprijs zal worden uitgereikt aan de standhouder die het meeste innoverende en bijzondere product presenteert. Schrijf u online in om kans te maken!

De Participation Award zal worden uitgereikt aan de exposant die het meeste uit zijn beursdeelname haalt. De stands zullen beoordeeld worden door een vakkundige jury, dus zorg ervoor om goed voorbereid naar de beurs te komen.

 

Beleving op de beursvloer met de tweede editie van Glasplein Hardenberg

Op S.G.A. Vakdagen Hardenberg organiseren we in samenwerking met de GBO weer een spraakmakend Glasplein. Op deze tweede editie van Glasplein Hardenberg bundelen glasfabrikanten-, leveranciers- en kunstenaars hun krachten. Het gezamenlijke doel van de ondernemers is om de markt door middel van workshops, demo's en tentoonstellingen meer informatie te geven over de glasbranche.

 

 

 

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen | Bouw Compleet 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

S.G.A. Vakdagen Hardenberg 2018

Heeft u vragen over deze beurs?