S.G.A. Vakdagen HB 2018

Kom op 9, 10 en 11 oktober naar Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen). Er is in Nederland geen andere vakbeurs waar u uw (potentiële) klant ontmoet en waar u de kans krijgt om ze te overtuigen van de meerwaarde van uw product of dienst. Op S.G.A. Vakdagen komen vakprofessionals samen die op zoek zijn naar nieuwe samenwerkingen en informatie willen inwinnen over noviteiten in de markt. Met als doel nieuwe producten toe te kunnen passen in de praktijk. Een uitgelezen moment om in een korte tijd op een effectieve wijze uw doelgroep te bereiken in een informele setting.  Pak uw moment en kom gedurende deze driedaagse vakbeurs in contact met uw (potentiële) klant!

Houd deze site in de gaten voor meer informatie over plattegrond, het beursprogramma en registreren van gratis e-tickets.
Hieronder treft u de voorlopige deelnemerslijst aan:

Terugblik S.G.A. Vakdagen 2017

We kijken terug op een geslaagde S.G.A. Vakdagen 2017 met ruim 12.600. Bekijk hieronder de gehele terugblik.

Volg S.G.A. Vakdagen op Twitter en blijf op de hoogte!

Mediapartner

Aanvullende beursinformatie

S.G.A. Vakdagen Hardenberg wordt deze editie gehouden in combinatie met de branche brede vakbeurs Bouw Compleet. Door deze combinatie spreekt de beurs een veelzijdige doelgroep aan. Zo ontmoet u een breder publiek, met een kleurrijke vertegenwoordiging van geïnteresseerden uit de afbouw-, en renovatiewereld en profiteert u van de extra bezoekers.

Wie wint de Innovation Award 2018?

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. U kunt via de must-see route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook wordt de innovatie beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaars worden bekend gemaakt op de laatste beursdag. De deelnemers aan de Innovation Award worden voorafgaand aan de vakbeurs op de website bekend gemaakt. Vul het inschrijfformulier in om mee te kunnen doen aan de Innovation Award.

Wie heeft de Innovation Award of de Participation Award 2017 gewonnen?

Tijdens de beurs maakten de exposanten kans om de Innovation Award te winnen. Deze publieksprijs werd uitgereikt aan de standhouder die het meeste innoverende en bijzondere product presenteert. De Participation Award werd uitgereikt aan de exposant die het meeste uit zijn beursdeelname haalde. De stands werden beoordeeld door een vakkundige jury.De winnaar van de Innovation Award 2017 was Paintkit. De Participation Award is uitgereikt aan Leeuwbouw BV. Deze zijn in stijl uitgereikt op het Oktoberfestplein.

   

Openingstijden

Dinsdag 9 oktober 2018 13.00 - 21.00 uur    |    Woensdag 10 oktober 2018 13.00 - 21.00 uur    |    Donderdag 11 oktober 2018 13.00 - 21.00 uur 

Op- en afbouwtijden

Opbouwdagen: zaterdag 6 oktober 2018  08:00 uur - 16:00 uur | maandag 8 oktober 2018 08:00 uur - 17:00 uur.
Afbouwdagen: donderdag 11 oktober 2018 21:15 uur - 00:00 uur | vrijdag 12 oktober 07:00 uur - 14:00 uur. 

Waarom deelnemen aan S.G.A. Vakdagen?
S.G.A Vakdagen biedt u de kans om úw doelgroep in een prettige en ongedwongen sfeer te ontmoeten. U bereikt uw doelgroep uit het Noorden en Oosten van Nederland. 

Veelzijdige en dynamische presentatie 
De manieren om te presenteren zijn talrijk. Tijdens S.G.A. Vakagen kunt u een stand huren, maar u kunt er ook voor kiezen om uw deelname te versterken met bijvoorbeeld demonstraties en/of lezingen. Niks is ons te gek. Wij denken graag met u mee!

Vergroot uw zichtbaarheid
Binnen Easyfairs Evenementenhal hebben we diverse “promotiemiddelen” die ingezet kunnen worden om deelname meer body te geven. Denk bijvoorbeeld aan; een spandoek in de voetgangerstunnel, het presenteren van uw bedrijfsauto in de vijvervloertegels voorzien van uw bedrijfslogo, het verzorgen van keycords inclusief logotoiletreclame en meer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marketeer.  

Zakelijke Tinder met Match & Meet | Evenementenhal app
Easyfairs Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App inclusief een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers van S.G.A. Vakdagen. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. “Zie het als een zakelijke Tinder”, legt Easyfairs Evenementenhal uit. “De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.” Meer informatie over de Easyfairs Evenementenhal App en Match & Meet? Klik hier.

Daarom de Uitnodigingsservice 

Overige informatie

Onderstaande informatie is van belang wanneer u exposant bent tijdens S.G.A. Vakdagen.

Exposantenprofiel

Fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren in producten en diensten voor de volgende branches zijn vertegenwoordigd op S.G.A. Vakdagen:

 • Natte Afbouw
 • Paint
 • Non paint
 • Droge afbouw
 • Glas
 • Hoogwerksystemen
 • Kennis & expertise
 • Beglazingsmaterialen
 • Gereedschappen

Bezoekersprofiel

De volgende vakprofessionals bezoeken S.G.A. Vakdagen Hardenberg:

 • Woningbouwverenigingen
 • Glaszetters
 • Gemeentelijke diensten
 • Schildersbedrijven
 • Aannemerij
 • Stukadoorsbedrijven
 • Plafond- en wandmontagebedrijven

Actueel

Info Magazine

Visual

Info Magazine S.G.A. Vakdagen

U treft in het Info Magazine van S.G.A. Vakdagen meer informatie aan over de vakbeurs en wat u kunt verwachten gedurende de vakbeurs, welke plaatsvindt in Hardenberg en Gorinchem.

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen | Bouw Compleet 2017

Inschrijfformulier Innovation Award

Win de Innovation Award

De Innovation Award is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. Iedere beursbezoeker kan via de Must See route alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook wordt de innovatie beoordeeld door een vakkundige jury. Heeft u een mooie innovatie, die u wilt presenteren op de vakbeurs, laat het ons weten!

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

S.G.A. Vakdagen HB 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Sanne Kanter
Sanne Kanter
Adviseur
+31 (0)523 - 289 896
Stuur mij een e-mail
Miranda Vrieling
Miranda Vrieling
Marketeer
+31 (0)523 - 289 806
Stuur mij een e-mail