S.G.A. Vakdagen Hardenberg 2019

 Al jaren zijn vakbeurzen S.G.A. Vakdagen en Bouw Compleet naast elkaar gesitueerd. In de aankomende editie worden de segmenten verf, glas en afbouw opgenomen binnen Bouw Compleet en gepresenteerd in één hal. Hierdoor ontstaat er één identiteit en wordt de gehele bouwkolom bediend in een vakbeurs. Zo ontmoet u een breder publiek met een kleurrijke vertegenwoordiging van geïnteresseerden in de afbouw- en renovatiewereld en profiteert u van de diversiteit aan bezoekers. 

CONCEPT 2019

Graag presenteren wij u het nieuwe concept van Bouw Compleet. Naar aanleiding van de afgelopen editie hebben we alle wensen van bezoekers en exposanten in kaart gebracht. Hier zijn een aantal veranderingen uit voortgekomen die we graag met u willen delen.

Aangepaste data

In 2019 vindt Bouw Compleet plaats van woensdag 9 oktober tot en met vrijdag 11 oktober. Hiermee bieden we alle bezoekers binnen de bouwbranche de gelegenheid om de werkweek af te sluiten op Bouw Compleet. 

Leven in de Bouwerij!

Bouw Compleet is een feest om te bezoeken! In hal 3, "de Bouwerij", komen netwerken, fun, entertainment en horeca samen. Bezoekers en exposanten kunnen netwerken onder het genot van een hapje en een drankje, u kunt uw product onder de aandacht brengen middels demonstraties en uw (potentiële) klanten uitnodigen in de VIP lounge voor exposanten. Lees hier wat u kunt verwachten in de Bouwerij.

Nieuwe indeling

Tijdens de volgende editie van Bouw Compleet worden de hallen geclusterd per thema. Iedere hal staat in het teken van een ander thema. Hierdoor wordt geen enkele exposant gemist en is wordt de vindbaarheid van uw stand vergroot. Lees hier welke thema's in iedere hal worden gepresenteerd.

  

  

Beleving en programma

Een belangrijke ontwikkeling is de toevoeging van beleving op de beurs. Dit doen we aan de hand van thema’s die spelen in de markt. Zo haken we in op het personeelstekort, wordt veilig werken uitgelicht, spelen we in op duurzaam (ver)bouwen en bieden we exposanten de mogelijkheid tot het geven van demonstraties in de Bouwerij. Door deze demonstraties doet de vakman inspiratie op om zijn werk efficiënter uit kunnen voeren of zijn bedrijfsvoering te optimaliseren.

Wilt u hierin een rol in vervullen, neem dan contact met ons op. 

Klik hier voor de website van Bouw Compleet

Klik hier voor de website van S.G.A. Vakdagen Gorinchem

Sfeerimpressie S.G.A. Vakdagen HB 2018

Volg ons op social media