Polyfilla Pro op S.G.A. Vakdagen

Polyfilla Pro is het reparatiemerk voor Minerale en Houten ondergronden. Zij vertellen graag meer over wat zij voor u kunnen betekenen!

Wij bieden producten waarmee je eenvoudig, snel en duurzaam verschillende soorten beschadigingen duurzaam kunt repareren. 

Op beide beurzen zullen we onze aandacht vestigen op ons assortiment met professionele houtreparatieproducten. Hiermee kan je houten ondergronden, die een duurzame reparatie nodig hebben, perfect repareren. Denk hierbij aan deuren, kozijnen en anders houten objecten. Als je naar onze stand komt dan maak je in ieder geval kennis met onze producten op basis van Urethaan Acrylaat technologie. Deze technologie is anders dan het gebruikelijke epoxy. Het zorgt voor een uitstekende moduleerbaarheid en schuurbaarheid. Daarnaast is het sneldrogend en is het een 4 seizoenenkwaliteit. Ook worden verwerkers minder bloot gesteld aan stoffen die een allergie kunnen opwekken. Door de Urethaan Acrylaat technologie hoeven wij niet de veiligheidszin H317 (Kan een allergische reactie veroorzaken) te voeren op deze producten.

Wij bieden op onze stand productinformatie, advies en demonstraties. Ook kunnen bezoekers op onze stand zelf aan de gang met onze houtreparatieproducten. Dit met als doel de professional die af en toe of regelmatig beschadigingen in hout repareert kennis te laten maken met onze producten of van verdere informatie te voorzien.