Even voorstellen: het nieuwe projectteam!

De voorbereidingen op S.G.A. Vakdagen zijn in volle gang. Tijdens de volgende editie zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Eén daarvan is het nieuwe projectteam dat zorg draagt over uw beursdeelname en u helpt het maximale uit uw deelname te halen. Graag stellen we ze aan u voor!

 

Lambert van Gameren

is geen onbekende voor de meeste exposanten. Lambert werkt al 9 jaar bij Easyfairs Evenementenhal en is verantwoordelijk geweest voor meerdere titels binnen het cluster Construction & Infra, waaronder S.G.A. Vakdagen 2018. Hij weet als geen ander wat speelt in de branche en hoe u uw bedrijf op de beurs zo goed mogelijk kunt presenteren. Het eerste aanspreekpunt voor exposanten in de verfbranche en tevens voor exposanten van Verticaaldagen Benelux. Graag helpt hij u het maximale te bereiken! 

Let's get in touch! T: +31 (0)183 - 680 691 of stuur mij een e-mail. 

 

 

Kim Boerrigter

 

Als marketeer van cluster Construction & Infra is Kim verantwoordelijk voor de marketing van S.G.A. Vakdagen Gorinchem, Verticaaldagen Benelux & Bouw Compleet Hardenberg.  In oktober 2018 begon ze bij Easyfairs Evenementenhal na haar studie Hotel-Eventmanagement te hebben afgerond. Door in haar eerste maand direct twee beurzen te hebben gedraaid is ze vanaf het begin van de cyclus betrokken geweest bij het proces. Kim zorgt voor een kwalitatieve bezoekersstroom op de beursvloer door onder andere het uitzetten van marketingcampagnes en het doen van marktonderzoek. Graag helpt ze u uw beursdeelname onder de aandacht te brengen, met behulp van de diverse promotiepakketten. 


Let's get in touch! T: +31(0) 523 - 298 804 of stuur mij een e-mail.