Daarom deelnemen aan de (gratis) Uitnodigingsservice

De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken. Om voldoende kwalitatieve bezoekers naar de beurs te trekken die direct bijdragen aan uw business. Deelnemen aan deze service betekent vooral veel voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij.

Privacy statement
Allereerst willen we u inzicht geven in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in de relatielijsten voor de uitnodigingsservice. Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures prima op orde. Het is dus volkomen veilig om uw relatielijsten door ons te laten verwerken.

• De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van uw relaties uit uw naam
• Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice
• U upload uw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Evenementenhal
• Uw relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof
• Uw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. Zij behouden de gegevens hierna niet.
• De gegevens worden direct na afloop van de vakbeurs vernietigd. Uw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens

1. Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop! 

65% van de bezoekers komen binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Hierboven een voorbeeld van het poststuk. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

2. U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit 
U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u invloed op wie u ontmoet.

3. U krijgt kosteloos toegang tot Match & Meet: een leadgenerator

Alleen exposanten die deelnemen aan onze Uitnodigingsservice,  krijgen kosteloos toegang tot de ‘datingfunctionaliteit’ van de  Evenementenhal App: Match & Meet. Met Match & Meet  ontmoet u razendsnel relevante leads, doordat u gekoppeld  wordt aan geïnteresseerde bezoekers. 

Bekijk het instructiefilmpje voor meer info.

4. Gegarandeerd bezoek op uw stand

Omdat er tientallen tot honderden uitnodigingen vanuit uw naam zijn verzonden, hebben veel ondernemers kennis genomen van uw bedrijf. U heeft de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

Strikt vertrouwelijk

Uw relatielijst is strikt vertrouwelijk en niet bestemd voor ander gebruik dan de Uitnodigingsservice.

Overtuigd? Doe mee!
Wees er snel bij, want uw adressenbestand (max. 2000 adressen) moet uiterlijk 23 september geüpload zijn via My Easyfairs Evenementenhal.

Wilt u meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. 

 

Vragen? Neemt u dan gerust contact op met exhibitoractivation@easyfairs.com