Global Paint - Platinum Verfsysteem

Ga jij voor het beste eindresultaat? Schilder met het Platinum verfsysteem!
Met deze slogan introduceert Global Paint Products het Platinum verfsysteem. Na de succesvolle introductie van de Platinum TG hoogglanslak vorig jaar, voegt zij nu met trots de Platinum Primer toe. Met deze 2 producten kan de schilder met een hoogwaardig verfsysteem buiten voor het beste eindresultaat gaan.

Platinum Primer
Een goede grondlak is onmisbaar voor een goed eindresultaat. Daarom introduceert Global Paint Professional de Platinum Primer. Deze hoogwaardige, zijdeglanzende grondlak voor buiten geeft een uitstekende hechting en dekking, zorgt voor een glad oppervlak en is een perfecte grondlaag voor afwerking met de duurzame hoogglanzende Platinum TG aflak.

Platinum TG
De Platinum TG is de nieuwe standaard in buitenlak. De aflak die tot wel 10 jaar bescherming biedt aan de kostbare bezittingen van u en uw klant onder alle omstandigheden! Deze nieuwe aflak heeft een zeer hoge glans en ultiem glansbehoud, is uitstekend te verwerken en goed reinigbaar.

Het unieke van de Platinum TG is de toepassing van de Triple Guard Technology. Deze bestaat uit een unieke combinatie van grondstoffen, die voor een optimale bescherming van de verflaag zorgen.

  1. Bescherming tegen water en wind.
  2. Bescherming tegen UV straling door zonlicht.
  3. Extra bescherming tegen de anti-oxydanten die vrij komen bij belasting door UV en warmte.

Triple Guard Technology zorgt zo voor een super duurzame lak met ultiem kleur en glansbehoud, zonder concessies te doen aan de prettige verwerking en uitstekende droging.

De Platinum TG is verkrijgbaar in Wit/Basis 1, basis 3 en basis 7 en aan te kleuren op het 24 canister CMS kleurenmengsysteem van Global Paint Products. Platinum TG is naast 1 en 2,5 liter nu ook in 0,5 liter verkrijgbaar.

Kijk op www.globalpaint.com/platinumverfsysteem voor alle actie-informatie.

Ga jij voor het beste eindresultaat? Schilder met het Platinum verfsysteem!