Global Paint Professional - NIEUW: FAÇADE PEARL GEVELSYSTEEM

Steeds vaker wordt de buitengevel voorzien van een muurverflaag, omdat de woningeigenaar dit esthetisch fraaier vindt. Ook worden steeds meer buitengevels van nieuwbouwwoningen afgewerkt met een stuclaag of voorzien van buitengevelisolatie, die vervolgens afgewerkt wordt met een verflaag in kleur. Net als bij het houtwerk, zoekt men dan een duurzaam gevelmuurverf-systeem, dat jaren mee kan en niet vaak overgeschilderd hoeft te worden.

Voor deze doelgroep ontwikkelde Global Paint Professional het Façade Pearl gevelsysteem, dat bestaat uit een impregneer, primer en matte muurverf. Een compleet muurverfsysteem die de gewenste duurzaamheidseis zonder meer aankan. Mede door toepassing van de Triple Guard Technology. Het Façade Pearl gevelsysteem is toepasbaar op verschillende minerale ondergronden zoals: metselwerk, kalkzandsteen, cementgebonden pleisters, beton en buitengevelisolatiesystemen.

Triple Guard Technology
Het geheim achter de duurzaamheid van het Façade Pearl gevelsysteem is de Triple Guard Technology, die bestaat uit een unieke combinatie grondstoffen. Deze zorgen voor een optimale
bescherming en duurzaamheid van het verfsysteem. De drie belangrijkste eigenschappen:

VOCHT KAN NIET IN DE GEVEL INDRINGEN
De siliconen zorgen voor een hydrofoob oppervlak en laten een afparelend effect op het oppervlak zien. Het water kan niet in de muur indringen, maar loopt langs de verflaag de grond in. Door deze gladde, afparelende laag spoelt vuil gemakkelijk met het water weg.

VOCHT KAN WEL NAAR BUITEN
Door het dampopen karakter van de verflaag kan het vocht/waterdamp in de muur naar buiten getransporteerd worden en wordt niet opgesloten in de gevel, wat beter is voor de stenen en isolatie. Het blijft dus een ademende muur.

BESTAND TEGEN ALLE WEERSINVLOEDEN
Deze verf is bestand tegen alle weersinvloeden. Vuil trekt niet in de verflaag en spoelt weg met het regenwater. De gevel is veel sneller droog, waardoor algen en mos veel minder tijd hebben om aan te groeien. Ook de vorst heeft minder grip op de gevelmuur. Door de droge muur is er minder vorstwerking, waardoor er minder scheurtjes zullen ontstaan. Daarnaast zorgt de TG Technology ervoor dat de verflaag goed bestand is tegen UV- en zonbelasting. De verflaag wordt dus veel minder snel aangetast, wat de levensduur van de verflaag ten goede komt.

Kijk voor meer informatie op https://globalpaint.com/nl/nl/nieuw_facade_pearl_gevelsysteem_van_global_paint_professional