Schilderen rond het vriespunt is voor Nelf een “koud kunstje”.

Met de huidige verftechnologieën is er steeds meer mogelijk, maar voor het buitenschilderwerk zijn bepaalde weersomstandigheden meer gewenst dan andere. Schilderen rond het vriespunt is echter vanaf nu een “koud kunstje” dankzij het nieuwste loot aan de boom van Nelf Lakfabrieken uit Friesland. We hebben het over de Nelfapré 4 Seasons Grondlak: een zijdeglanzende grond- en voorlak die binnen een dag droog is, ook bij lage temperaturen! Het verbluffende eindresultaat van intensief onderzoek en experimenteren.

4 Seasons Grondlak en afwerking.
De Nelfapré 4 Seasons Grondlak combineert een drietal eigenschappen: glans, snelle droging en zeer goede verwerkbaarheid bij iedere weersomstandigheid. Een ideaal product dat de professional gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld de Nelfalite Xtreme 4 Seasons. Dankzij de unieke eigenschappen zoals een snelle droogtijd en verwerkbaar vanaf 0°C kunnen de grondlak en aflak binnen één dag worden aangebracht.

De voordelen van Nelfapré 4 Seasons grondlak & Nelfalite Xtreme 4 Seasons.

  • Uitstekende vloei en kantendekking.
  • Overschilderbaar binnen één dag.
  • Ook als voorlak te gebruiken.
  • Goed verwerkbaar vanaf 0 graden.
  • Ondergrond: hout, (behandeld) ijzer en kunststof.

De winter staat voor de deur, kom langs op de SGA-beurs in Gorinchem.
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij meer weten over onze producten? Kom naar onze stand (E129) op de SGA-beurs in Gorinchem, hier zijn wij te vinden op 5, 6 en 7 november 2019. Kan je niet wachten en wil jij meer weten over Nelf Paints? Kijk op www.nelf.nl.