Sign & Print Expo 2019

De toekomst van grafimedia en visuele communicatie

Op 26, 27 en 28 maart 2019 vindt de vernieuwde Sign & Print Expo plaats in Gorinchem. Sign & Print Expo is hét event waar toekomstige innovaties en trends in deze twee vernieuwende vakgebieden worden gepresenteerd. De gehele keten voor grafimedia en visuele communicatie in de vorm van A-spelers en challengers zijn met software, machines, materialen, inkt en afwerkingen vertegenwoordigd.

Welke materialen en technologieën kan je het beste gebruiken om jouw merk optimaal te positioneren in jouw visuele communicatie uitingen? Breid je netwerk uit en door diverse experts te ontmoeten op het gebied van sign en print ben je direct op de hoogte van de nieuwste technologieën om een stapje voor te hebben op je concurrentie.

Ons DNA

DNA_process_goed_1_1.jpg

 

Something new is coming

Sign & Print vloeit voort uit een creatieve invulling voor visuele communicatie waarin het grafische aspect een grote rol speelt. De focus ligt hierbij niet direct op het heden, maar ook op de toekomst. 
Samen zorgen Sign & Print zij voor ‘de toekomst van grafimedia en visuele communicatie’.

Ben je op zoek naar de nieuwste mogelijkheden, trends en technieken in de sign- en print branche? Ben jij op zoek naar nieuwe inspiratie? Of weet je al welke kant je op wilt maar ben je nog zoekende naar die exclusieve uitstraling voor je bedrijf/merk waarmee je een voorsprong voor jezelf creërt ten opzichte van je concurrentie? Blokkeer dan alvast 26, 27 en/of 28 maart 2019 in je agenda.

Zet_in_agenda_1.jpg   Verkoopinfo_1.jpg

 

Volg onze socials en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

        

Aanvullende beursinformatie

5 redenen om Sign & Print Expo 2019 te bezoeken

5_redenen_bezoeker_-_grijs_V2_1.jpg

 

Aftermovie Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign 2017

 

Exposantenprofiel

Onze exposanten bieden de nieuwste mogelijkheden om je te onderscheiden op het gebied van visuele communicatie. Op de beursvloer vind je belangrijke A-spelers en challengers terug met diverse expertises; software, equipment, machines, materialen en afwerkingsmogelijkheden.

Welke vakgebieden staan centraal op de beursvloer?

   

Bezoekersprofiel

Sign en print zijn tegenwoordig geïntegreerd in elk vakgebied, waarbij de focus niet alleen wordt gelegd op de primaire doelgroep (vb. print service-, sign-, print media specialisten en designers), maar we ook bewustwording creëren omtrent de mogelijkheden op het gebied van visuele communicatie richting de secundaire doelgroep (vb. managing directors, brand owners en marketing managers).

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 26 maart 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 27 maart 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 28 maart 2019 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden

Sign & Print Expo 2019

Heeft u vragen over deze beurs?