Sign & Print Festival | Sign & Print Expo

 De toekomst van grafimedia en visuele communicatie

Op 26, 27 en 28 maart 2019 brachten wij in Gorinchem twee belangrijke werelden bij elkaar in de compleet vernieuwde Sign & Print Expo.

Begin 2018 werden de eerste stappen gezet en dit heeft geleid tot de transformatie van een gevestigde beurs naar een creatief event vol inspiratie en innovatie. Met de komst van 9.045 unieke kwalitatieve bezoekers was de 15e editie van de voorheen Grafische Vakbeurs een ongelofelijke positieve dynamische editie waar de organisatie veel energie uithaalt voor de toekomst.

Aftermovie Sign & Print Expo 2019


Fotoreportage Sign & Print Expo 2019

Klik hier of op onderstaande afbeelding om de foto's te bekijken

Onze toekomst

190508_SP-Festival-EmailHeader-670x262px.png

 

Volg onze socials en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!             

          

Aanvullende beursinformatie

Exposanten aan het woord: Promic, EFKA & Print.com

   

Actueel

Exposantenprofiel

Onze exposanten bieden de nieuwste mogelijkheden om je te onderscheiden op het gebied van visuele communicatie. Op de beursvloer vind je belangrijke A-spelers en challengers terug met diverse expertises; software, equipment, machines, materialen en afwerkingsmogelijkheden.

Welke vakgebieden staan centraal op de beursvloer?

   

Bezoekersprofiel

Sign en print zijn tegenwoordig geïntegreerd in elk vakgebied, waarbij de focus niet alleen wordt gelegd op de primaire doelgroep (vb. print service-, sign-, print media specialisten en designers), maar we ook bewustwording creëren omtrent de mogelijkheden op het gebied van visuele communicatie richting de secundaire doelgroep (vb. managing directors, brand owners en marketing managers).

Volg ons op social media

Heeft u vragen over deze beurs?