Sign & Print Expo 2019

De toekomst van grafimedia en visuele communicatie

Op 26, 27 en 28 maart 2019 vindt de vernieuwde Sign & Print Expo plaats in Gorinchem. Sign & Print Expo is hét event waar toekomstige innovaties en trends in deze twee vernieuwende vakgebieden worden gepresenteerd. De gehele keten voor grafimedia en visuele communicatie in de vorm van A-spelers en challengers zijn met machines, software, materialen en gereedschappen vertegenwoordigd.

Welke materialen en technologieën kan je het beste gebruiken om jouw merk optimaal te positioneren in jouw visuele communicatie uitingen? Breidt je netwerk uit en door diverse experts te ontmoeten op het gebied van sign en print ben je direct op de hoogte van de nieuwste technologieën om een stapje voor te hebben op je concurrentie.

Ons DNA

DNA_process_goed_1_1.jpg

 

Something new is coming

Sign & Print vloeit voort uit een creatieve invulling voor visuele communicatie waarin het grafische aspect een grote rol speelt. Sign & Print staan niet los van elkaar maar vullen elkaar perfect aan. De focus ligt hierbij niet direct op het heden, maar ook op de toekomst. 
Samen zorgen Sign & Print zij voor ‘de toekomst van grafimedia en visuele communicatie’.

Ben je op zoek naar de nieuwste mogelijkheden, trends en technieken in de sign- en print branche? Ben jij op zoek naar nieuwe inspiratie? Of weet je al welke kant je op wilt maar ben je nog zoekende naar die exclusieve uitstraling voor je bedrijf/merk waarmee je een voorsprong voor jezelf creërt ten opzichte van je concurrentie? Blokkeer dan alvast 26, 27 en/of 28 maart 2019 in je agenda.

Zet_in_agenda_1.jpg   Verkoopinfo_1.jpg

 

Themes: to be announced soon!

De thema’s voor Sign & Print Expo houden we nog even geheim. De huidige website weergeeft al een sneak preview van het hoofdthema, waarbij kunst, creativiteit en techniek samenkomen.  In de komende periode volgen meer details over het vernieuwde event: Sign & Print Expo.

Volg onze socials en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

        

Aanvullende beursinformatie

5 redenen om Sign & Print Expo 2019 te bezoeken

5_redenen_bezoeker_-_grijs_V2_1.jpg

 

Aftermovie Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign 2017

 

Exposantenprofiel

De gehele keten voor grafimedia en visuele communicatie in de vorm van A-spelers en challengers zijn met machines, software, materialen en gereedschappen vertegenwoordigd.

Bezoekersprofiel

Sign & Print Expo richt zich o.a. op:

  • Communicatie-adviseurs
  • Grafisch vormgevers
  • Drukkerijen/printbedrijven
  • Signmakers
  • Architecten
  • Producerende reclame- en designbureaus

Met een bezoek aan de beurs worden bezoekers op de hoogte gebracht van de nieuwste innovaties en trends voor het bewerken, overzetten en vermenigvuldigen van informatie en beeld.

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 26 maart 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 27 maart 2019 13.00 - 21.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 28 maart 2019 10.00 - 17.00 uur
Openingstijden

Actueel

Sign & Print Expo 2019

Heeft u vragen over deze beurs?