Summer Fair 2018

MAAKT PLAATS VOOR NIEUW EVENT

PRIMEUR | Op 24, 25 en 26 mei 2019 start de eerste editie van Fest-Event!

 Waar we jarenlang genoten hebben van het prachtige landgoed in Ommen breiden we graag uit en verhuizen we richting Hardenberg met een nieuw evenement! Op 24, 25 en 26 mei 2019 start de eerste editie van Fest-Event!

Een bruisend outdoor evenement voor het hele gezin. Van fijnproevers tot échte levensgenieters. Bij Evenementenhal Hardenberg wordt een terrein ingericht als 
festival- en beursterrein. Op het beursterrein kunt u uw producten in een sfeervol aangekleed terrein met pagodetenten presenteren en verkopen aan een enthousiast 
en welgezind publiek. 

Van culinaire verrassingen van diverse smaakmakers, trendy producten en accessoires, trendsetters met “fashion musthaves” tot tijdloze kunst en heerlijke delicatessen. Het horeca- en foodplein wordt aaneengesloten met het beursgedeelte, waardoor het publiek constant blijft aangetrokken tot uw (handels)waren.

Naast de sfeervolle aankleding wordt er tevens (muziek)entertainment en een aantrekkelijk randprogramma voor jong én oud georganiseerd. 
Zin in een dag volg sfeer en muziek? Dan bent u bij Fest-Event op de juiste plek!

Noteer de datum én locatie in uw agenda! 24, 25 en 26 mei bij Evenementenhal Hardenberg!

Graag tot ziens!

Volg ons op social media

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdige beursorganisator staat voor u klaar. Zij buigt zich over uw deelname. Door haar veelzijdige achtergrond weet zij samen met haar medewerker marketing & communicatie haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen zorgt het team voor een succes!

Annie Kolthof
Annie Kolthof
Adviseur
+31 (0)523 - 289 865
Stuur mij een e-mail