HOD. (Help Ons Doneren) steunt Stichting Opkikker tijdens Summer Fair

Als HOD. zullen wij er dit beursseizoen alles aan doen om de Opkikkergezinnen de ontspanning en kracht te geven die zij zo hard nodig hebben.

HET IS TIJD VOOR EEN OPKIKKER(TJE)

Het is maandagochtend 8.25 uur. Het weekend is weer voorbij en druppelsgewijs komen onze collega’s binnen ‘Goedemorgen allemaal’! De weekendverhalen worden besproken. Van gevierde verjaardagen tot wandelingen in het bos, alles wordt gedeeld. Eén van onze collega’s vraagt om een klein momentje: ze wil graag iets vertellen; ‘Ik ben in verwachting van ons tweede kindje’. Wauw, dat is geweldig nieuws!

Het lijkt alsof ons team op vruchtbare grond aan het werk is, want de laatste twee jaar hebben vijf van de veertien collega’s de rol van ‘papa of mama’ aan mogen nemen. Vol trots vertellen we elkaar, keer op keer, over de onbezorgde momenten die we met onze kinderen beleven. Bijzondere momenten die we niet als vanzelfsprekend aannemen.

We realiseren ons goed dat er gezinnen zijn die te maken hebben met langdurige ziektes. Moeilijke periodes waarin de wereld op zijn kop staat. Tijden waarin het enkel gaat om behandelingen en herstel. Al het andere is bijzaak, ook je baan of arbeidsplek.  Hod. wil van deze ‘bijzaak’ een steunpunt maken!

Het kantoor is de plek waar we als team samenwerken aan mooie events. Vakevents waarmee we een kijkje of bezoek geven in de toekomst van een branche of vakgebied. Dat kijkje in de toekomst krijgt een hele andere lading in het licht van Stichting de opkikker. Een zin waar we even stil van worden. Hod. wil met dezelfde passie en energie waarmee ze events organiseren, zich ook sterk maken voor Opkikkergezinnen. Zodat ze vol moed weer kunnen kijken naar de toekomst. Alle informatie, updates, acties e.d. vind je op onze Facebookpagina.

Stichting Opkikker is voor de financiering van de Opkikkerdagen geheel afhankelijk van sponsoring, donaties, giften, acties en eigen initiatieven. Het werk van onze vrijwilligers en ambassadeurs is van onschatbare waarde, maar uw steun hebben we net zo hard nodig!