TIV Hardenberg 2018

Bekijk de exposantenpagina

   

TIV viert Op 18, 19 en 20 september haar twintigste editie in Hardenberg. Het vakevent is inmiddels uitgegroeid tot het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland. De hoofdreden van een bezoeker om naar TIV te komen is het feit dat ze een technisch vraagstuk hebben. Zo komen er bijvoorbeeld steeds meer engineers.

 Kom in contact met ruim 200 (toe)leverancies 

 Focus op de regio: het grootste vakevent voor Noord- en Oost-Nederland in haar soort. 

 Totaalaanbod en daarmee breed ingestoken, maar wel gestructureerd: Het voordeel voor bezoekende maakbedrijven is dat ze op TIV allerlei type (toe)leveranciers treffen. Van materialen tot automatisering en van machines tot PLM-software.

 Exposanten van TIV zijn: (toe)leveranciers op het gebied van: industriële toelevering, grondstoffen en materialen, industriële automatisering, aandrijf- en besturingstechniepk, digitalisering en personeel en organisatie.

  

Aanvullende beursinformatie

Thema's 2018

Om vraag en aanbod uit de maakindustrie efficiënt bij elkaar brengen is het concept verder uitgebreid met de introductie van de Slimme 3P’s en de Toekomstcampus. Op de beursvloer hebben de thema's Slimme processen, Slimme producties en Slimme (eind)producten ieder een eigen hotspot.


Beursorganisator Gertjan Lammers vertelt over de thema's van 2018.

Maakbedrijven vinden onder het thema Slimme Processen toepassingen die bijdragen aan optimalisatie van processen, op zowel productie- als bedrijfsmatig niveau. Vindt systemen voor in en rondom uwslimme fabriek en een ketensamenwerking.  

Onder het thema Slimme Producties staan machines centraal. Ontdek modules, componenten en aanverwante producten voor uw machines aan.

Om een klant ‘het beste’ product af te leveren, is de vraag niet alleen wat het doel van het product is, maar ook waar en hoe het moet functioneren. Daarbij speelt duurzaamheid steeds meer een rol. Deelnemende bedrijven onder Slimme (eind)producten bieden met materialen en componenten oplossingen voor de genoemde vraagstukken aan.  

De Toekomstcampus dient als denktank waar kennis en vaardigheden centraal staan. Vakprofessionals kunnen informatie inwinnen om hun bedrijf concurrerend en toekomstbestendig te maken en houden. Onder andere kennisinstituten, brancheverenigingen, mediapartners en overheidsinstanties lichten noviteiten binnen de maakindustrie toe onderverdeeld in drie thema's: Technologie, Business en People.

 

Op de themapleinen met luxueuze standbouw staan vooruitstrevende bedrijven letterlijk in de schijnwerpers.
Elk themaplein bestaat uit acht stands met in het midden een kennistheater of demoplein, geheel in de huisstijl van de thema's.

 

Hoofd mediapartner

Vraag&Aanbod is hoofd mediapartner en maakt de TIV beursspecial.

Exposantenprofiel

Op TIV vindt u (toe)leveranciers op het gebied van:

 Industriële toelevering

 Grondstoffen en materialen

 Industriële automatisering

 Aandrijf- en besturingstechniek

 Digitalisering

 Personeel en organisatie

Actueel

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

TIV Hardenberg 2018

Heeft u vragen over deze beurs?