Technische Industriële Vakbeurs (TIV) HB 2018

Hoe maak je het?

Op 18, 19 en 20 september 2018 start de twintigste editie van TIV: dé vakbeurs voor de maakindustrie.

Klik op de buttons hieronder voor de innovatie route, aanwezige exposanten, plattegrond en het programma van TIV 2017 te bekijken.

         

Veelzijdige vertegenwoordiging
Deze vakbeurs is een ideale gelegenheid voor u om contacten te leggen, inspiratie op te doen en kennis te delen met professionals uit de technische maakindustrie. 

Laat zien wat u in huis heeft
Naast uw eigen standlocatie, kunt u uw machines nu ook op het Demoplein demonstreren. Reserveer uw plek op het Demoplein en trek met uw machine extra bezoekers naar het demoplein en uw eigen stand!

Netwerk met de juiste contacten
Wie komt de beurs bezoeken? Bezoekers van TIV zijn directie, inkopers, vertegenwoordigers en adviseurs uit de technische industrie. Het is dus dé perfecte gelegenheid om onder de aandacht te komen bij de juiste doelgroep!

Aanvullende beursinformatie

Onderdelen van de beurs:

Bezoekersprofiel

Actueel

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Gratis parkeren voor u én uw relaties
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Technische Industriële Vakbeurs (TIV) HB 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten buigt zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Gertjan Lammers
Gertjan Lammers
Adviseur
+31 (0)523 - 289 857
Stuur mij een e-mail
Fleur Bake
Fleur Bake
Marketeer
+31 (0)523 – 289 842
Stuur mij een e-mail