TIV Hardenberg 2018

     

TIV viert op 18, 19 en 20 september haar twintigste editie in Hardenberg. Het vakevent is inmiddels uitgegroeid tot het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland. De hoofdreden van een bezoeker om naar TIV te komen is het feit dat ze een technisch vraagstuk hebben. Zo komen er bijvoorbeeld steeds meer engineers.

 8.000 bezoekers: presenteer uw aanbod in 3 dagen tijd aan allerlei sectoren binnen de maakindustrie.

 Focus op de regio: het grootste vakevent voor Noord- en Oost-Nederland in haar soort. Introduceer of versterk uw naam in de regio!

 Totaalaanbod en daarmee breed ingestoken, maar wel gestructureerd: Het voordeel voor bezoekende maakbedrijven is dat ze op TIV allerlei type (toe)leveranciers treffen. Van materialen tot automatisering en van machines tot PLM-software. U kunt zich als schakel in de productieketen presenteren!

 Bezoekers van TIV zijn: proces- en productiemanagers, proces- en productengineers, business developers, directie/management en inkopers uit allerlei sectoren binnen de maakindustrie.

   

 

Beursdagen en tijden

De beurs is geopend op dinsdag 18 september, woensdag 19 september en donderdag 20 september 2018 van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Op- en afbouwtijden

Opbouw: Zaterdag 15 september 2018 van 08.00 uur tot 16.00 uur. Maandag 17 september 2018 van 07.00 uur tot 17.00 uur.
Afbouw: Donderdag 20 september 2018 van 21.00 uur tot 00.00 uur. Vrijdag 21 september 2018 van 07.00 uur tot 14.00 uur. 

Aanvullende beursinformatie

Thema's 2018

Om vraag en aanbod uit de maakindustrie efficiënt bij elkaar brengen is het concept verder uitgebreid met de introductie van de Slimme 3P’s en de Toekomstcampus. Op de beursvloer hebben de thema's Slimme processen, Slimme producties en Slimme (eind)producten ieder een eigen hotspot.


Beursorganisator Gertjan Lammers vertelt over de thema's van 2018. 

Maakbedrijven vinden onder het thema Slimme Processen toepassingen die bijdragen aan optimalisatie van processen, op zowel productie- als bedrijfsmatig niveau. Exposanten komen in contact met vakprofessionals die op zoek zijn naar systemen voor in en rondom een slimme fabriek en een efficiënte ketensamenwerking. Klik hier voor meer informatie over het thema Slimme processen. 

Onder het thema Slimme Producties staan machines centraal. Hier bieden deelnemende bedrijven modules, componenten en aanverwante producten voor machines aan. Exposanten komen in contact met bezoekers die op zoek zijn naar of bouwen aan innovatieve machines. Klik hier voor meer informatie over het thema Slimme producties. 

Om een klant ‘het beste’ product af te leveren, is de vraag niet alleen wat het doel van het product is, maar ook waar en hoe het moet functioneren. Daarbij speelt duurzaamheid steeds meer een rol. Deelnemende bedrijven onder Slimme (eind)producten bieden met materialen en componenten oplossingen voor de genoemde vraagstukken aan. Klik hier voor meer informatie over het thema Slimme (eind)producten. 

De Toekomstcampus dient als denktank waar kennis en vaardigheden centraal staan. Vakprofessionals kunnen informatie inwinnen om hun bedrijf concurrerend en toekomstbestendig te maken en houden. Onder andere kennisinstituten, brancheverenigingen, mediapartners en overheidsinstanties lichten noviteiten binnen de maakindustrie toe onderverdeeld in drie thema's: Technologie, Business en People. Klik hier voor meer informatie over de Toekomstcampus.

 

B2B Matchmaking in het TIV Café

Voorafgaand aan TIV kunt u als exposant efficient afspraken inplannen met mede-exposanten en bezoekers om op 19 of 20 septemberelkaar te ontmoeten in TIV Café in hal 3. Als verbinder van de maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland biedt de vakbeurs een platform aan waar men doelmatig en kosteloos kan netwerken met (potentiële) partners en klanten. Registreren u hier gratis en kijk met welke vakprofessionals u graag in contact komt via de B2B Matchmaking tijdens TIV 2018. De meet & match wordt georganiseerd in samenwerking met Enterprise European Network (EEN) en de Kamer van Koophandel.

 


Wat moet u doen om uw klanten gratis uit te nodigen?

Lever voor 23 juli 2018 uw relatielijst aan (max. 2.000 adressen).

  • Uw relatielijst moet voorzien zijn van adresgegevens.
  • Lees voor aanlevering de richtlijnen door en hanteer het Relatielijst Format.

U kunt uw relatielijst(en) en bedrijfslogo uploaden via de beveiligde omgeving My Easyfairs Evenementenhal

Let op! Relatielijsten die u ons toestuurt via email nemen wij niet in behandeling. U kunt uw relatielijst enkel uploaden via My Easyfairs Evenementenhal.

Zodra u inlogt klikt u op de beurs TIV. Klik vervolgens op de button beheer uw stand. Via het tabblad uitnodigingsservice heeft u de mogelijkheid voor het uploaden van uw relatielijst(en). Let op; voordat u de uploadmogelijkheid in beeld ziet bent u verplicht om de verwerkersovereenkomst te ondertekenen. Dit doet u d.m.v. het vakje akkoord aan te vinken.

Uw wachtwoord vergeten? Ga naar myeasyfairs.evenementenhal.nl en klik op 'wachtwoord vergeten'. Binnen enkele seconden ontvangt u uw inloggegevens. Dit wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee u zich heeft ingeschreven.

 

Hoofd mediapartner

Vraag&Aanbod is hoofd mediapartner en maakt de TIV beursspecial.

Bezoekersprofiel

Professionals werkzaam in de sectoren bouw, chemie, elektrotechniek, industrie, kunststof & rubber, luchtvaart, machine- & apparatenbouw, transport, verpakkingsmiddelen en voedingsmiddelen:

 Directieleden

 Inkopers

 Adviseurs

 Engineers

 Productiemanagers

 Projectmanagers

 Procesmanagers

 Onderhoudsmanagers

 Productontwikkelaars

 Industrieel productontwerpers

 R&D medewerkers

 IT medewerkers 

Exposantenprofiel

Op TIV vindt u (toe)leveranciers op het gebied van:

 Industriële toelevering

 Grondstoffen en materialen

 Industriële automatisering

 Aandrijf- en besturingstechniek

 Digitalisering

 Personeel en organisatie

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 18 september 2018 13.00 - 21.00 uur
13.00 - 21.00

Meer informatie omtrent het programma volgt. 

TIV Experience
Dag 2   woensdag 19 september 2018 13.00 - 21.00 uur
13.30 - 17.00

Als u wilt deelnemen aan de matchmaking, kunt u zich direct gratis registreren op de website. EEN ondersteunt u bij het verkrijgen van een attractief bedrijfsprofiel voordat het wordt gepubliceerd. De matchmaking wordt gecoördineerd door EEN om u zich ervan te verzekeren dat goede matches en productieve afspraken tot stand komen. Indien u specifieke vragen over de matchmaking heeft, neem dan graag contact op met Olaf ter Haar (olaf.ter.haar@kvk.nl) of  René de Groot (rene.de.groot@kvk.nl) van het Enterprise Europe Network / Kamer van Koophandel.

B2B Matchmaking
Dag 3   donderdag 20 september 2018 13.00 - 21.00 uur
13.30 - 17.00

Als u wilt deelnemen aan de matchmaking, kunt u zich direct gratis registreren op de website. EEN ondersteunt u bij het verkrijgen van een attractief bedrijfsprofiel voordat het wordt gepubliceerd. De matchmaking wordt gecoördineerd door EEN om u zich ervan te verzekeren dat goede matches en productieve afspraken tot stand komen. Indien u specifieke vragen over de matchmaking heeft, neem dan graag contact op met Olaf ter Haar (olaf.ter.haar@kvk.nl) of  René de Groot (rene.de.groot@kvk.nl) van het Enterprise Europe Network / Kamer van Koophandel.

B2B Matchmaking

Opbouwdagen: zaterdag 15 september 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 17 september 2018 08:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 20 september 2018 21:15 - 00.00 uur, vrijdag 21 september 2018 07:00 - 14.00 uur

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Actueel

TIV Hardenberg 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten buigt zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Gertjan Lammers
Gertjan Lammers
Adviseur
+31 (0)523 - 289 857
Stuur mij een e-mail
Fleur Bake
Fleur Bake
Marketeer
+31 (0)523 – 289 842
Stuur mij een e-mail