TIV Hardenberg 2018

Beursorganisator Gertjan Lammers vertelt over de thema's van 2018. 


TIV viert in 2018 haar twintigste editie in Hardenberg. Op 18, 19 en 20 september is de vakbeurs het centrum van de maakindustrie in Noord-Nederland en Oost-Nederland. 

Om vraag en aanbod uit de maakindustrie efficiënt bij elkaar brengen wordt het concept verder uitgebreid met de introductie van de Slimme 3P’s en de Toekomstcampus. Op de beursvloer hebben de thema's Slimme processen, Slimme producties en Slimme (eind)producten ieder een eigen hotspot.

Bekijk voor meer informatie het TIV magazine 2018. Benieuwd naar de afgelopen editie? Zie hier de bezoekersstatistieken en exposantenstatistieken van TIV 2017 of bekijk de aftermovie

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg TIV op LinkedIn of Twitter.

Aanvullende beursinformatie

Maakbedrijven vinden onder het thema Slimme Processen toepassingen die bijdragen aan optimalisatie van processen, op zowel productie- als bedrijfsmatig niveau. Exposanten komen in contact met vakprofessionals die op zoek zijn naar systemen voor in en rondom een slimme fabriek en een efficiënte ketensamenwerking. Klik hier voor meer informatie over het thema Slimme processen.

Onder het thema Slimme Producties staan machines centraal. Hier bieden deelnemende bedrijven modules, componenten en aanverwante producten voor machines aan. Exposanten komen in contact met bezoekers die op zoek zijn naar of bouwen aan innovatieve machines. Klik hier voor meer informatie over het thema Slimme producties.

Om een klant ‘het beste’ product af te leveren, is de vraag niet alleen wat het doel van het product is, maar ook waar en hoe het moet functioneren. Daarbij speelt duurzaamheid steeds meer een rol. Deelnemende bedrijven onder Slimme (eind)producten bieden met materialen en componenten oplossingen voor de genoemde vraagstukken aan. Klik hier voor meer informatie over het thema Slimme (eind)producten.

De Toekomstcampus dient als denktank waar kennis en vaardigheden centraal staan. Vakprofessionals kunnen informatie inwinnen om hun bedrijf concurrerend en toekomstbestendig te maken en houden. Onder andere kennisinstituten, brancheverenigingen, mediapartners en overheidsinstanties lichten noviteiten binnen de maakindustrie toe onderverdeeld in drie thema's: Technologie, Business en People. Klik hier voor meer informatie over de Toekomstcampus.

Exposantenprofiel

Op TIV vindt u (toe)leveranciers op het gebied van:

Materialen
Aandrijftechniek
Industriële toelevering

Grondstoffen
Besturingstechniek
Industriële automatisering

Industriële productietechnieken
Digitalisering
Personeel en organisatie

Bezoekersprofiel

Professionals werkzaam in de sectoren bouw, chemie, elektrotechniek, industrie, kunststof & rubber, luchtvaart, machine- & apparatenbouw, transport, verpakkingsmiddelen en voedingsmiddelen:

Eigenaren
Adviseurs
Ingenieurs

Innovatiemanagers
Projectmanagers
Productiemanagers

Industrieel designers
R&D medewerkers
Inkopers

Directeuren
Engineers
Business developers

Kwaliteitsmanagers
Logistiekmanagers
Onderhoudsmanagers

 Constructeurs
IT'ers
Verkopers

Actueel

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Gratis parkeren voor u én uw relaties
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

TIV Hardenberg 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten buigt zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Gertjan Lammers
Gertjan Lammers
Adviseur
+31 (0)523 - 289 857
Stuur mij een e-mail
Fleur Bake
Fleur Bake
Marketeer
+31 (0)523 – 289 842
Stuur mij een e-mail