Technical Industry Journaal #2

Technical Industry Journaal #2

Primeur: TIV introduceert themapleinen
In september zijn de slimme 3P's - Slimme (eind)producten, -producties en-processen - duidelijk herkenbaar op TIV. "Op de pleinen met luxueuze standbouw staan vooruitstrevende bedrijven letterlijk in de schijnwerpers." Aldus Gertjan Lammers, adviseur van TIV.
Bekijk de themapleinen

Vijf vragen aan Masévon Group
Masévon Group levert al ruim 110 jaar met succes technisch complexe producten en projecten. De groep bestaat uit vier onafhankelijke maar nauw samenwerkende bedrijven: Masévon Technology, Vernooy Vacuum Engineering, Haarhuis Advanced Constructions en Machinefabriek Tuin. Wij stelden vijf vragen aan de TIV exposant.
Lees het artikel

Column: Er is geen ontkomen aan circulair ondernemen
Sommige maakbedrijven krijgen het Spaans benauwd bij de gedachte aan ‘Nederland Circulair in 2050’. Anderen zijn juist voorlopers van circulair ondernemen met Cradle to Cradle (C2C) producten. Voor organisaties die hier nog niet mee bezig zijn, is het tijd om wakker te worden.

Lees het artikel

Interview met METAVAK adviseur Daniëlle Wild
Beursadviseur Daniëlle Wild is weer terug van zwangerschapsverlof. Tijd om een aantal vragen te stellen over haar “zakelijke kindje METAVAK”. De vakbeurs opent dit jaar voor de 14e keer haar deuren voor de metaalbranche.
Lees het interview

MetaalNieuws-team kijkt uit naar volgende METAVAK
Het team van MetaalNieuws is al sinds de eerste METAVAK als mediapartner bij de beurs betrokken. Hoofdredacteur Eric Weustink kijkt uit naar de volgende editie.
Lees het artikel

De winnaar van Brainsnack #1
Dit journaal heeft weer een Brainsnack. Ga de technische uitdaging aan en maak kans op een lekkere taart. Ook verassen we de winnaar van de Brainsnack #1 met een taart.
Bekijk Brainsnack #2