Matchmaking tijdens TIV 2018

TIV 2018 biedt een exclusieve gelegenheid om relevante experts of partners uit de maakindustrie te ontmoeten. In samenwerking met de Kamer van Koophandel en het Enterprise Europe Network kunnen bezoekers en exposanten tijdens TIV efficiënt afspraken inplannen. Als verbinder van de maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland biedt de vakbeurs een platform aan waar men doelmatig en kosteloos kan netwerken met (potentiële) partners.

U kunt zich nu registreren voor de B2B Matchmaking tijdens TIV 2018. De meet & match wordt georganiseerd in samenwerking met Enterprise European Network (EEN) en de Kamer van Koophandel.  Het doel van de matchmaking is het tot stand brengen van nieuwe  (internationale) contacten tussen bedrijven, onderzoekers, ontwikkelaars en potentiele klanten met interesse in het verbreden van hun netwerk voor een specifiek project of algemene ontwikkeling van het bedrijf.

Het B2B Matchmaking event is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld management, inkopers, verkopers, ontwikkelpartners en intermediairs die op zoek naar (inter)nationale contacten op het gebied van verpakken, aandrijvings- en besturingstechniek, industriële automatisering, digitalisering, industriële productietechnieken, grondstoffen/materialen en toelevering aan en uit de maakindustrie. Tijdens de matchmaking wordt informatie uitgewisseld, kennis gedeeld en genetwerkt waardoor nieuwe (inter)nationale samenwerkingen zullen ontstaan.

Geïnteresseerd?

Als u wilt deelnemen aan de matchmaking, kunt u zich direct gratis registreren op de website. EEN ondersteunt u bij het verkrijgen van een attractief bedrijfsprofiel voordat het wordt gepubliceerd.

De matchmaking wordt gecoördineerd door EEN om u zich ervan te verzekeren dat goede matches en productieve afspraken tot stand komen. Indien u specifieke vragen over de matchmaking heeft, neem dan graag contact op met Olaf ter Haar (olaf.ter.haar@kvk.nl) of  René de Groot (rene.de.groot@kvk.nl) van het Enterprise Europe Network / Kamer van Koophandel.