Drie maal slimmer, zo midden in de zomermaanden

"Vraag & Aanbod zit in de tweewekelijkse verschijning, oftewel de vakantiemodus – toch nog maar even kijken wat er zoal te doen staat. Waar ik in elk geval naar uitkijk is TIV in Hardenberg. Het is al jarenlang het eerste evenement voor de maakindustrie na de zomer. Een beurs kunnen we het eigenlijk niet meer noemen, gezien de vele toevoegingen en activiteiten. Een netwerkevent is een betere benaming. Hierbij is er natuurlijk een groot aantal maakbedrijven die zich willen laten zien. Op naar een mooie nazomer zou ik zeggen!" aldus Rolf Elling, hoofdredacteur Vraag & Aanbod

In samenwerking met de beursorganisatie maakt Vraag&Aanbod de officiële TIV Special 2018. Exposanten van TIV krijgen in deze special de gelegenheid om hun beursdeelnamen en hun producten/diensten extra onder de aandacht te brengen. Tegen een zeer scherp tarief is er voor standhouders ook de mogelijkheid om te adverteren in de TIV Special en de TIV e-nieuwsbrieven.

Voor meer informatie mail naar verkoop@vraagenaanbod.nl of bel 0570 - 504 313.

Want: Vraag&Aanbod is de enige journalistieke informatiebron die alle sectoren in de maakindustrie al meer dan 120 jaar in beeld brengt en bereikt.  Van metaal, kunststoffen tot hout en intern transport.

Vraag&Aanbod staat naast de ondernemer en haar medewerkers met praktische, to-the-point informatie die hen informeert, helpt en met elkaar in contact brengt.

Met nieuws en rubrieken als bedrijfsreportages, starters, kracht en pracht wordt de lezer geïnformeerd over relevante initiatieven, (technologische) ontwikkelingen, vraagstukken en samenwerkingen binnen deze  dynamische sector. Via print, nieuwsbrieven, websites, social media en digitale magazines, in Nederland en België.

Dit alles maakt Vraag&Aanbod al jaren tot een volwaardig, multimediale communicatiepartner voor ondernemers in het industriële midden- en kleinbedrijf. 

Ga naar de TIV website: www.tiv-hardenberg.nl