Depot4 - Slimme processen

Depot4, sustainability en techniek. Eindelijk een oplossing voor incourante, overtollige en verouderde technische voorraden binnen de industrie en installatiebranche. Voorraden die voor de één geen enkele waarde meer heeft blijkt voor een ander vaak een uitkomst. Vanaf 3 september is deze oplossing beschikbaar voor de hele branche.

Het oude moet eerst op.
Er zijn veel initiatieven die moeten leiden tot een lagere belasting van het milieu. Denk aan milieuvriendelijk geproduceerde en energiezuinige producten, urban-mining of circulaire inkoop. Waar deze initiatieven nog niet in voorzien, is het beschikbaar maken van bestaande overtollige voorraden. Deze voorraden vertegenwoordigen een grote economische waarde en zijn ook technisch nog prima inzetbaar.

Vanaf 3 september a.s. live!
In ieder technisch bedrijf kom je het tegen. Producten die met een goede reden zijn gekocht maar onbedoeld in het magazijn belanden. Depot4 zorgt dat deze producten niet in de afvalstroom terecht komen, maar weer economisch waardevol worden. In plaats van een kostenpost voor de organisatie dragen verkopen via Depot4 bij aan het resultaat van het project of van de onderneming. Hiermee is het platform zowel milieutechnisch als financieel interessant voor haar gebruikers. 

Het aanbod van producten op Depot4 kan zowel op het de website zelf, als op het 2BA worden gevonden. Ruim 2.500 bedrijven maken dagelijks gebruik van de informatie die het 2BA biedt. Producten die via Depot4 worden aangeboden zijn op deze manier zichtbaar binnen de zoekstructuren die men in de branche is gewend. Daarbij is de functionaliteit van Depot4 zodanig dat het voor deelnemende bedrijven nagenoeg geen inspanning kost om voorraden te publiceren. 

Met Depot4 bieden we vanaf 3 september a.s. installatiebedrijven, machinebouwers, paneelbouwers en industriële eindgebruikers de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en producten te verhandelen. Bedrijven die op de hoogte willen blijven kunnen zich aanmelden voor onze nieuwsbrief op www.depot4.nl. Ook is het op de website www.depot4.nl mogelijk om direct een account aan te vragen. 

Depot4 zorgt door voorraden voor een ieder inzichtelijk te maken voor bijdrage aan sustainability. 

Depot4 is een dienst van AfterSalesPlatform BV. AfterSalesPlatform (ASP) levert haar klanten de mogelijkheid om technische tekeningen interactief te gebruiken voor het bestellen van technische onderdelen. Klanten van AfterSalesPlatform BV zijn te vinden in de automotive en binnen de machinebouw. www.aftersalesplatform.com

Kom in contact met Hans Prijs, directeur van ASP tijdens TIV op 18, 19 en 20 september.