Lasergraaf.nl - Slimme producties

Als leverancier van CO2 en Fiber lasers voor scholen , onderzoeksinstituten en MKB heeft Lasergraaf de laatste jaren al een behoorlijk marktaandeel ingenomen als prijsvechter met uitzonderlijk hoge kwaliteitsmachines. Sinds kort is daar echter een filnk stuk marktaandeel bij gekomen met het verkrijgen van het exclusieve hoofd-dealerschap voor Nederland en Belgie in combinatie met een unieke line-up fiberlaser machines tot 400 x 200 cm.

High Precision fiberlaser
De hoge precisie fiber lasers met bedmaat 130 x 90 cm. ("Kristel") en 60 x 40 cm. ("Luna") worden in de BeNeLux exclusief geleverd door Lasergraaf. Deze machines onderscheiden zich o.a. door Klasse-1 laserveiligheid en een ongekende resolutie van minder dan 0,008 mm. De laserbron is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor staal tot wel 12 mm dik gesneden kan worden. Daarnaast zijn deze machines standaard uitgevoerd met superieure technieken zoals randdetectie, automatisch volgsysteem, zelf-calibraite, contour laser en meer,  De machines nemen weinig ruimte in en zijn daarom vooral erg populair bij kleine (metaal)werkplaatsen, scholen en universiteiten. Het prijspeil onder 50K voor een stekkerklare oplossing helpt daar zeker aan mee. 

Full bed fiberlasers voor prijsbewuste gebruikers
Naast de hoge precisie fiberlasers levert Lasergraaf.nl ook een complete range full-size fiber laser machines tot bed-maten van 400 x 200 cm. en in vermogens tot 3 KiloWatt. Doordat lasergraaf van huis uit werkt met zeer kleine marges zijn de prijzen voor deze systemen ongekend laag. De kwaliteit van de lasergraaf machines blijft daarbij extreem hoog. Je vind Lasergraaf dan ook terug bij klanten zoals TNO, TUe, TU delft , bij high-tech bedrijven zoals Neways en Philips , en onderwijsinstellingen zoals KU Leuven, hogeschool Rotterdam en vele anderen.

Bekijk het maar!
De line-up van Lasergraaf.nl is binnenkort onder andere te zien op de toonaangevende vakbeurzen TIV (hardenberg) en METAVAK (gorichem), maar uiteraard kun je de machines ook elke dag bekijken en zelf bedienen in de publieke werkplaats in Tilburg. Labmanagers staan elke dag klaar om te assisteren en uitleg te geven. Maak nu een afspraak via de website van lasergraaf, of stuur een e-mail naar : peter@lasergraaf.nl  Ben je op de vakbeurs ? Kom dan zeker ook even langs om kennis te maken met Noor en Nastja. Onze ambassadrices helpen je graag bij al je vragen ....