Elcee Group - Slimme producties

Elcee Group is uw leverancier van gietwerk, smeedwerk en assemblages. We ondersteunen onze klanten bij de engineering, productie en toelevering van hun producten. Dit resulteert in een optimale kostprijs. Elcee werkt, zoals u mag verwachten, volgens de laatste Europese kwaliteitsnormen.

Total Cost of Ownership
Ons wereldwijd georganiseerde engineeringteam en onze kwaliteitsingenieurs beschikken over de beste software en meetapparatuur om de productkwaliteit te garanderen en ongewenste kosten in het proces te voorkomen. Uw product wordt geleverd in de kwaliteit die u nodig heeft, met de laagste Total Cost of Ownership (TCO).

Gietwerk
Elcee is uw productiepartner voor ferro en non-ferro gietcomponenten. Elcee investeert continu in specifieke expertise en tools om de best passende producten te maken. Alle gietstukken worden op maat gemaakt volgens uw wensen. Er zijn verschillende gietmethoden, zoals verloren-was gietwerk, zandgietwerk, shell mould gietwerk, coquille gietwerk, etc. Onze engineers staan klaar om u te adviseren!

Elcee is expert in het transformeren van een gelaste assemblage naar een rendabel gietstuk of smeedstuk. In veel gevallen is het veranderen van een gelaste constructie in een gietstuk gunstig. Buiten dat het arbeidskosten spaart, vermindert het gewicht vaak aanzienlijk. Daarnaast biedt een gietstuk meer vormvrijheid, die zelfs de sterkte van een component kan verhogen. Re-design is een van de sterke punten van Elcee als productie partner. Ons engineering team denkt graag met u mee!

Smeedwerk
Smeden is een proces met vele voordelen. Wanneer de vorm van het product zich ervoor leent, is smeden een uitstekende keus. Smeedstukken kunnen voor massaproductie worden geoptimaliseerd. Waardoor in korte tijd, grote aantallen smeedstukken (tegen concurrerende prijzen) geproduceerd kunnen worden.

Elcee levert smeedstukken of gietwerk componenten van verschillende materialen. Denk aan staal, roestvrij staal, aluminium of brons. Onze engineers helpen u graag bij het ontwerpen van uw product voor het juiste proces. Laat u inspireren en bezoek onze stand 461. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact met ons op! Elcee Holland B.V., T +31 (0)78 – 654 47 77 of E info@elcee.nl