Verhoog je omzet door het geven van productdemonstraties

Door deelname aan TIV Hardenberg 2019 kun jij jouw omzet verhogen door het geven van productdemonstraties. We zetten de voordelen voor je op een rij:

1. Tijdens TIV Hardenberg 2019 krijg je de kans om je nieuwe producten en innovaties te demonstreren aan ca. 6.000 vakprofessionals. 
Het geven van productdemonstraties tijdens de vakbeurs is een perfecte manier om nieuwe klanten en opdrachtgevers te werven. 

2. Ben jij bezig met de toekomst en innovatie? 
Deel jouw primeurs met je potentiële en bestaande klanten. 54% van de bezoekers die de afgelopen editie bezochten waren op zoek naar kennis. Dit is hét moment om kennis te delen met potentiële klanten. 

3. Nieuwe producten en innovaties presenteren was nog nooit zo makkelijk. 
Wij maken het jou makkelijk om nieuwe producten en innovaties te presenteren door het Plug en Play concept. Dit is een nieuwe service tijdens TIV Hardenberg 2019. Alles wordt al voor jou klaar gezet, je hoeft letterlijk alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. 

Overtuigd? Boek hier een stand!

Nog niet overtuigd om deel te nemen aan TIV Hardenberg 2019? Daag onze adviseur Bart Leferink uit, hij gaat graag de dialoog aan! (+31 (0) 523 - 28 98 07 /