Het slimme softwareplatform: C.A.R.S

Worldwide Monitoring & Control

Dit is de tijd van het slimme samenwerken! We staan aan het begin van de 4e industriële revolutie. Een revolutie die ons leven zal veranderen, maar vooral gemakkelijker zal maken. Het in eigen huis ontwikkelde softwareplatform C.A.R.S. is een echte ‘money maker’ en ‘money saver’. Door 24/7 connectivity kan er snel en efficiënt ingespeeld worden op acute en potentiële procesverbeteringen. Het slimme softwareplatform C.A.R.S monitort, beheert en bedient onafhankelijk en vanuit iedere locatie een ontelbare hoeveelheid installaties, gebouwen en objecten.

The Industrial Internet of Things (IIoT)
Met C.A.R.S bent u in staat om vanuit iedere locatie – waar ook ter wereld – machines en installaties te monitoren, beheren en te bedienen.

Realtime processing van Big Data
C.A.R.S ontzorgt u door data centraal te verzamelen en te analyseren. Zo zet C.A.R.S uw data om in waardevolle informatie. Het combineren van data en proceskennis leidt tot nieuwe inzichten.

Predictive Maintenance
De informatie uit Big Data geven u een volledig inzicht in de onderhoudsstatus. Hierdoor kunt u proactief anticiperen en grip houden op de onderhoudskosten.

Slim samenwerken vandaag én in de toekomst
De ontwikkelingen gaan snel en de complexiteit neemt steeds meer toe. Met C.A.R.S als fundament biedt YP Your Partner een betrouwbare invulling aan de digitaliseringsvraagstukken van Nederlandse machine- en apparatenbouwers. Werkend vanuit het C.A.R.S collectief kunt u zich volledig richten op uw core business, wij zorgen er voor dat u over de hoogste kwaliteit data beschikt.