The Hair X-perience 2018

Het grootste kappersevent van Nederland

Op 3 & 4 juni 2018 vindt de tweede editie van The Hair X-perience plaats in Evenementenhal Gorinchem. Op het grootste kappersevent van Nederland staan de woorden inspiratie, educatie en innovatie centraal. Je treft er leveranciers uit alle segmenten van de kappersbranche en maakt kennis met hun producten. Ook is de beurs hét moment om voordelig in te kopen en kennis & inspiratie op te doen.

Op de beursvloer tref je verschillende Demo Squares waar deelnemende bedrijven vaktechnische demonstraties verzorgen op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Nieuw deze editie is de Men’s Area, hier vind je een Barber Square waar je doorlopend vaktechnische demonstraties kunt volgen. Verder zijn er op Mainstage dagelijks waanzinnige shows van o.a. TRINITY haircare en Jean Paul Mynè. In de drie kennistheaters kun je inspirerende lezingen en workshops bijwonen. Ook zal de uitreiking van de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon te gelijktijdig plaatsvinden met The Hair X-perience.

Tickets:

De kaarten voor The Hair X-perience zijn € 25,00 euro per stuk excl. BTW. Met een kortingscode ontvang je € 7,50 euro korting en betaal je € 17,50 euro voor een ticket excl. BTW (max. 2 tickets).

Toegang vanaf 12 jaar

 

 

Terugblik The Hair X-perience 2017

 

Beursprogramma

Dag 1   zondag 3 juni 2018 10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00

Programma
Dag 2   maandag 4 juni 2018 10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00

Programma

Actueel

Aanvullende beursinformatie

 

Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon

Nieuw deze editie is de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon. De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company. De finale vindt op zondag 3 juni tegelijkertijd met The Hair X-perience plaats.  Tijdens deze feestelijke uitreiking kunnen de gemeente winnaars zich in het zonnetje laten zetten en worden de provincie en landelijke winnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Fred van Leer. Daarnaast zal Maan en geweldige performance neerzetten en wordt afgesloten met de afterparty van DJ Phalerieau & MC Aleinde Lon.

Vanaf 12 maart tot en met 6 mei kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete Kappers, ZZP Kappers en kapsalons via www.kapperenkapsalon.nl. Op 3 juni wordt de verkiezing afgesloten met de awardshow tijdens The Hair X-perience. 

  

 Mediapartner The Hair X-perience

 

The Hair X-perience 2018

Heeft u vragen over deze beurs?