The Hair X-perience Gorinchem 2019

Het enige kappersevent in Nederland

Op 26 & 27 mei 2019 vindt de 3e editie van The Hair X-perience plaats. Het enige alles-in-één vakevent voor de kappersbranche in Nederland!Tijdens deze beurs, die wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem, staan de woorden inspiratie, innovatie en kennis centraal. Professionals komen in contact met merken en hun producten, kunnen hun favoriete producten inkopen en vinden er de nieuwste trends & de laatste technieken. Als exposant zijnde is het dé plek om jouw producten een fantastisch podium te bieden. Het uitgebreide programma biedt daarnaast de mogelijkheid demonstraties en spectaculaire shows te geven in één van de Business Centres, het Look & Learn Theater, de Demo Squares of op Mainstage.

               


Aftermovie The Hair X-perience 2018

Benieuwd hoe The Hair X-perience er in 2018 uit zag? Bekijk hier de aftermovie! 

     

Aanvullende beursinformatie

 
 
Check car emissions

Powered by flickr embed.

 Programma

Uitgebreid programma vol entertainment
Ook dit jaar is er weer een uitgebreid programma waar de nieuwste trends en laatste technieken & ontwikkelingen centraal staan. Iedere kapper, van leerling tot ervaren kapper, kan op The Hair X-perience zijn kennis verbreden tijdens de praktische demo’s en waanzinnige shows. Speciaal voor saloneigenaren en managers zijn er presentaties en lezingen waar zij tips & tricks krijgen op het gebied van ondernemen.  

Mainstage
Op Mainstage wordt ook dit jaar groots uitgepakt.  Onder andere Honma Tokyo, Haircompany Professional  en Jean Paul Myné geven hier spetterende shows vol met entertainment en inspiratie. 

Demo Squares
Verdeeld over de beursvloer zijn verschillende Demo Squares te vinden. Op Barber Square worden vaktechnishe demo’s op het gebied van knippen en scheren verzorgd en op Black Hair Square draait het om de verzorging, knippen en styling van Black Hair.  Op de andere Demo Squares worden korte praktische demo’s gegeven van knip- en kleurtechnieken, worden stylingproducten uitgelicht en opsteektechnieken uitgelegd. Zo verzorgt Finnley’s Haircosmetics  hier demo’s met de thema’s avant-garde en festival looks en  laat Dutch Haircare de mogelijkheden van hun merken ‘Brazilian Bond Builder’ en hun nieuwe merk ‘Pusher’ zien.

Look & Learn Theater
In het Look en Learn worden uitgebreide technische demonstraties verzorgd. Onder meer TRINITY haircare laat hier de voorjaarstrend met bijbehorende technieken zien. Tailor’s Grooming gaat in samenwerking  met Barber Angels Brotherhood een demonstratie geven. 

Business Centres
In de Business Centres staat zoals de naam al zegt de business centraal. Saloneigenaren en managers kunnen hier aanschuiven om zich te laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de branche. Van veranderingen op het gebied van personeel tot aan personal branding en social media. Ondernemers krijgen tips en tricks om hun salon toekomstig bestendig te krijgen én te houden. 

HairTalk
In deze exclusieve cocktailbar ontmoeten professionals internationale topartiesten uit het vak. Ze geven met live interview een kijkje in hun wereld en vertellen je alles over de weg naar succes.  Ook is het de place- to-be om te netwerken met andere hairstylisten.  

Wil je als exposant een onderdeel van het programma verzorgen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

 

Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2019!

Tijdens de derde editie van The Hair X-perience vindt opnieuw de awardshow van de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2019 plaats! 

De awardshow vindt plaats op 26 mei op Mainstage. De kapsalons en kappers die een gemeentetitel winnen kunnen zich laten huldigen tijdens The Hair X-perience op 26 mei 2019. Zij ontvangen op The Hair X-perience hun Award en gaat dan op de foto met niemand minder dan Maik de Boer. 

Voor jou als exposant betekent dit extra mogelijkheden om jouw bedrijf op spectaculaire wijze onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Neem contact op voor de sponsormogelijkheden!

 

Volg ons op social media

Actueel

Het projectteam van deze beurs

Het beursteam van The Hair X-perience is flexibel, heeft korte lijnen en denkt graag met je mee over jouw persoonlijke wensen. Het doel van de organisatie achter The Hair X-perience – Easyfairs Evenementenhal – is een ‘easy’ en life-changing beleving bieden aan bezoekers én exposanten. Het beursteam maakt het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Met een persoonlijke aanpak en klantgerichte service haalt het team het maximale uit jouw beursmoment! Wil jij een demonstratie, workshop, lezing of wedstrijd organiseren tijdens The Hair X-perience? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Nicole van Hoorn
Nicole van Hoorn
Adviseur
+31 (0)183 -680 698
Stuur mij een e-mail
Brenda van den Heuvel
Brenda van den Heuvel
Marketeer
+31 (0)183 - 680 664
Stuur mij een e-mail
Jennifer Kers
Jennifer Kers
Marketeer
+31 (0)183 - 680 656
Stuur mij een e-mail
Corine Visser
Corine Visser
Adviseur
+31 (0)183 - 680 622
Stuur mij een e-mail