Daarom deelnemen aan de (gratis) Uitnodigingsservice

De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken. Om voldoende kwalitatieve bezoekers naar de beurs te trekken die direct bijdragen aan uw business. Deelnemen aan deze service betekent vooral veel voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:


1. Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop!

60% van de bezoekers komen binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs Evenementenhal. Hierboven een voorbeeld van het poststuk. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

2. U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u invloed op wie u ontmoet.

3. U krijgt kosteloos toegang tot Match & Meet: een leadgenerator

Alleen exposanten die deelnemen aan onze Uitnodigingsservice, krijgen kosteloos toegang tot de ‘datingfunctionaliteit’ van de Evenementenhal App: Match & Meet. Met Match & Meet ontmoet u razendsnel relevante leads, doordat u gekoppeld wordt aan geïnteresseerde bezoekers. Bekijk het instructiefilmpje voor meer info.

4. Gegarandeerd bezoek op uw stand

Omdat er tientallen tot honderden uitnodigingen vanuit uw naam worden verzonden, nemen veel ondernemers kennis van uw bedrijf. Hierdoor verhoogt u de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs aanzienlijk.

Strikt vertrouwelijk
Uw relatielijst is strikt vertrouwelijk en niet bestemd voor ander gebruik dan de Uitnodigingsservice.

Overtuigd? Doe mee!

Houd uw mail in de gaten, u wordt persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice.

Vragen? Neemt u dan gerust contact op met exhibitoractivation@evenementenhal.nl