Daarom deelnemen aan de (gratis) Uitnodigingsservice

De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het je makkelijker te maken. Om voldoende kwalitatieve bezoekers naar de beurs te trekken die direct bijdragen aan jouw business. Deelnemen aan deze service betekent vooral veel voordelen. Wij zetten deze voordelen voor je op een rij.

Delen van uw relatieslijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof!

Allereerst willen we je inzicht geven in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in de relatielijsten voor de uitnodigingsservice. Easyfairs Evenementenhal hecht veel waarde aan uw privacy en die van jouw relaties.

Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van The Hair X-perience  en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je toestemming om eenmalig jouw relaties een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om jouw relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw bestaande en beoogde relaties.

Voor u op een rij:

  • De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van jouw relaties uit jouw naam
  • Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice
  • Je upload jouw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Evenementenhal
  • Jouw relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof
  • Jouw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. Zij behouden de gegevens hierna niet.
  • De gegevens worden direct na afloop van de vakbeurs vernietigd. Jouw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens

1.Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop! 

65% van de bezoekers komen binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs Evenementenhal. Hierboven een voorbeeld van het poststuk. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

2. Je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je invloed op wie je ontmoet.

3. Je krijgt kosteloos toegang tot Match & Meet: een leadgenerator

Alleen exposanten die deelnemen aan onze Uitnodigingsservice,  krijgen kosteloos toegang tot de ‘datingfunctionaliteit’ van de  Evenementenhal App: Match & Meet. Met Match & Meet  ontmoet je razendsnel relevante leads, doordat je gekoppeld  wordt aan geïnteresseerde bezoekers. 

Bekijk het instructiefilmpje voor meer info.

4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand

Omdat er tientallen tot honderden uitnodigingen vanuit jouw naam zijn verzonden, hebben veel ondernemers kennis genomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

Overtuigd? Doe mee!

Houd je mail in de gaten, binnenkort word je persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice.

Vragen? Neem dan gerust contact op met exhibitoractivation@evenementenhal.nl