Daarom deelnemen aan de (gratis) Uitnodigingsservice

DEADLINE VERSTREKEN Op 26 en 27 mei 2019 ben je exposant tijdens The Hair X-perience in Evenementenhal Gorinchem. Een goed moment om je netwerk uit te breiden en om jouw merk te promoten. Met de Uitnodigingsservice leg je het eerste contact met jouw doelgroep, zodat je tijdens de beurs effectief leads kunt werven.

Graag informeren wij je op welke wijze je jouw relatielijst (beveiligd) kan aanleveren en zetten wij de voordelen van deelname aan deze -kosteloze- service voor jou op een rij.

  • 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs Evenementenhal
  • Bij deelname aan de Uitnodigingsservice draag je bij aan kwalitatieve bezoekers
  • Je onderhoudt jouw relaties door ze persoonlijk uit te nodigen
  • Het is een effectief middel om (vooraf) nieuwe leads te genereren
  • De Uitnodigingsservice is geheel kosteloos!
  • Jouw klanten profiteren van € 7,50 korting per ticket. Zij betalen € 17,50 i.p.v. € 25,-

Daarnaast ontvang je als deelnemer aan de Uitnodigingsservice deze editie:

  • Jouw logo op de uitnodiging per post en in een digitale mailing naar bezoekers. Jouw bedrijf komt onder de aandacht bij tienduizenden kappers!
  • Jouw logo in de beurscatalogus en zichtbaar op de beursvloer. Hiermee komt jouw bedrijf ook tijdens de beurs goed onder de aandacht
  • 50 gratis toegangskaarten voor twee personen, waarmee jij jouw belangrijkste klanten kunt uitnodigen voor een gratis bezoek
  • Gratis toegang tot een exclusieve tool in de Evenementenhal App: Match & Meet

Wat verandert er door de AVG m.b.t. tot het aanleveren van jouw relatielijst?
Easyfairs Evenementenhal hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Daarom geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in de relatielijst voor de uitnodigingsservice. Easyfairs Evenementenhal is AVG Proof en jouw relatielijsten kunnen enkel geüpload worden via de beveiligde omgeving van My Easyfairs Evenementenhal.

Wat moet je doen:
Zodra je inlogt op My Easyfairs Evenementenhal, klik je op de beurs The Hair X-perience Gorinchem 2019. Klik vervolgens op de button ‘beheer stand’. Via het tabblad uitnodigingsservice heb je de mogelijkheid voor het uploaden van jouw relatielijst(en).
Let op; voordat je de uploadmogelijkheid in beeld ziet ben je verplicht om de verwerkersovereenkomst te ondertekenen. Dit doet je d.m.v. het vakje akkoord aan te vinken. Vergeet ook niet jouw logo te uploaden in een Illustrator AI/ Vector of High Resolution PDF bestand. Bekijk de algemene richtlijnen hier!

Je wachtwoord vergeten? Ga naar myeasyfairs.evenementenhal.nl en klik op 'wachtwoord vergeten'. Binnen enkele seconden ontvang je jouw inloggegevens. Dit wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee je hebt ingeschreven.

LET OP; Je kunt tot maandag 25 maart voor 12:00 a.s. gebruik maken van de Uitnodigingsservice. Wacht daarom niet te lang en zorg dat ook jouw (merk)naam vertegenwoordigd is op de uitnodiging!

Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation