Meet The Exhibitor: Jean Paul Myné

Vandaag spreken we met Jean Paul Myné. Een bedrijf dat dierproefvrij én 100% vegan is!

Wat onderscheidt Jean Paul Mynè van andere kappersmerken? Organic is the key! De producten zijn dierproefvrij en 100% vegan! Verder is Jean Paul Mynè anders door onze educatie voor kapsalons. Het merk richt zich namelijk juist ook op de wetenschap achter haarkleuring. Daardoor kunnen we ijzersterkte trainingen geven die veel meer inhoud hebben dan een gewone kleurtraining; ze gaan meer in op de ingrediënten van de producten en welk effect die hebben op haar. Hoe meer je weet, hoe beter je verftechnieken kan toepassen. Zo kun je als kapper grenzen verleggen, echt toffe resultaten behalen en jouw klanten weer goed inlichten over het gebruik van de verzorgingsproducten.

Waarom nemen jullie deel aan The Hair X-perience? We vinden het super inspirerend om nieuwe mensen ontmoeten. Niet alleen om ze te enthousiasmeren over ons merk, maar ook te horen wat hun ‘haarervaringen’ zijn. We willen sowieso iedereen de kans geven om onze producten te zien en ervaren! 

Wat mogen bezoekers deze editie van jullie verwachten? Ook dit jaar geeft colorista en kapper Roza Awetisian een super gave show on stage! Om precies te zijn op 26 mei! So save the date. En niet te vergeten: de uitreiking van de prijzen voor de metamorfose wedstrijd die we samen met Top Hair hebben georganiseerd. Hopelijk zien we jullie daar!


Jean Paul Mynè is tijdens The Hair X-perience te vinden op stand 214!