TIV Hardenberg 2019

TIV is inmiddels uitgegroeid tot het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland. 

Presenteer uw aanbod in drie dagen tijd aan allerlei sectoren binnen de maakindustrie. TIV vindt plaats op 17, 18 en 19 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Het vakevent is hét jaarlijkse moment waar zowel de eindbeslisser als eindgebruiker van maakbedrijven uit de regio samenkomen. De combinatie van netwerken met (nieuwe) leveranciers en het opdoen van kennis over nieuwe producten en diensten en brancheontwikkelingen heeft een sterke aantrekkingskracht voor een bezoek. Bezoekende maakbedrijventreffen allerlei type (toe)leveranciers, van materialen tot automatisering en van machines tot PLM-software. U kunt zich als schakel in de productieketen presenteren!

Beursdagen en tijden

De beurs is geopend op dinsdag 17 september, woensdag 18 september en donderdag 19 september 2019 van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Aanvullende beursinformatie

Plattegrond TIV 2019

Segment Slim (eind)product: in hal 4 en 6 staan exposanten die toeleveren op productniveau. Hier vinden bezoekers alles wat nodig is om een product te ontwerpen en alle materialen, componenten en technologieën die hiervoor ingekocht moeten worden.

Segment Slim productieproces: in hal 5 staan exposanten die toeleveren op het gebied van productieproces. Hier vinden bezoekers alles om het productieproces te automatiseren en digitaliseren, productietechnieken en tooling.

Technologiestraat: hier staan exposanten met de allernieuwste beschikbare technologieën, die bezoekers kunnen zien, voelen en beleven.

Startersstraat: in de startersstraat krijgen start-ups de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief hun product of dienst te introduceren aan de maakindustrie in de regio.

Werkgever van de toekomst: exposanten kunnen aanhaken bij de route: Werkgever van de toekomst. Als verbinder van het bedrijfsleven en het onderwijs kunnen studenten deze route volgen om kennis te maken met potentiele werkgevers uit de regio.

Kennistheater: in het kennistheater kunnen bezoekers kennis opdoen over innovaties, best practices en branche informatie.

TIV Café: het TIV Café is de plek waar netwerken en ontspannen centraal staat. Hier is een hapje en drankje verkrijgbaar.

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Op TIV treft u beslissers, medebeslissers en adviserende productiemedewerkers die werkzaam zijn bij maakbedrijven in de machinebouw, apparatenindustrie, hightechindustrie, metaal(producten)industrie en transportmiddelenindustrie.

Werknemer van de toekomst
Als verbinder van het technische bedrijfsleven met het onderwijs en de overheid verwelkomt TIV ook studenten uit Noord- en Oost-Nederland met interesse in toeleveranciers. Speciaal voor hen is er een route langs toekomstige werkgevers uit de regio.

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Actueel

Het projectteam van deze beurs

TIV is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor samenwerkingen in Noord- en Oost Nederland. Toeleveranciers aan de technologische industrie staan hier als exposant en treffen beslissers van (grote) maakbedrijven. Op de beursvloer worden innovatieve productoplossingen en productietechnieken gepresenteerd. Ook vindt u hier de werkgever en werknemer van de toekomst. Wilt u uw producten en diensten tonen aan regio? Neem contact op met TIV adviseur Bart Leferink en laat u informeren over hoe u uw netwerk kunt uitbreiden, kennis kunt delen en uw bedrijfsnaam kan versterken in de regio.

Bart Leferink
Bart Leferink
Adviseur
+31 (0)523 - 289 807
Stuur mij een e-mail
Fleur Bake
Fleur Bake
Marketeer
+31 (0)523 – 289 842
Stuur mij een e-mail