TIV Hardenberg 2019

TIV is inmiddels uitgegroeid tot dé vakbeurs voor de maakindustrie in de regio Noord- en Oost-Nederland. Het vakevent vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg. Op 17, 18 en 19 september 2019 ontmoeten 200 exposerende bedrijven en 6.000 vakprofessionals elkaar om zaken te doen, te netwerken, kennis te delen en het ontdekken van innovatieve producten en diensten.

Regiofunctie
TIV is de verbinder tussen toeleveranciers en de makers uit Noord- en Oost-Nederland. Door haar insteek op de regio biedt TIV tevens de ideale gelegenheid voor werkgevers en werknemers van de toekomst om elkaar te treffen. Noord- en Oost-Nederland is met haar diversiteit aan sectoren binnen de industrie een unieke regio. Ook biedt het grote aantal bedrijven in de industrie veel werkgelegenheid. Slim produceren wordt er gecombineerd met excellent vakmanschap en een ijzeren arbeidsmoraal. Er is veel specialistische kennis en hoogwaardig onderwijs beschikbaar. Vanuit de overheid zijn er veel initiatieven om een bedrijf toekomstbestendig te maken.

Trifactor: bedrijfsleven, onderwijs en overheid
Binnen de regio zijn zo alle ingrediënten aanwezig om op veel vlakken te meten met de wereldtop. Er ontstaan her en der hubs om deze ingrediënten samen te brengen. Want alleen door samen te werken zal de regio haar positie daadwerkelijk kunnen verbeteren. Zowel met partners uit de keten om vandaag individueel de beste te zijn, als ook door een ecosysteem te bouwen waarin bedrijven, kennisinstellingen en de overheid nauw samenwerken. Zo blijven zij morgen maar ook overmorgen en de dag erna de beste. Door krachten te bundelen stijgt de innovatiekracht en willen investeerders en (toekomstig) werknemers in Noord- en Oost-Nederland zijn.

Technische vraagstukken
De steeds verdergaande automatisering en digitalisering bieden enorme kansen. Toch blijft het ook vraagstukken opwerpen over het delen van informatie, welke technologieën nu echt werken en hoe we daarnaast ook maatschappelijke vraagstukken als het verminderen van gebruik van grondstoffen en energie gaan oplossen. Reden te meer om om alle ingrediënten uit de regio onder een dak te presenteren. Reden te meer om Noord- en Oost-Nederland drie dagen lang een podium te geven dat het verdient en nodig heeft. Reden te meer elkaar op te zoeken, elkaar oplossingen aan te dragen en uw netwerk te versterken om klaar te zijn voor de toekomst die vandaag begint. Met TIV trappen we de 2e helft van het technisch beursseizoen af.

   

Presenteer uw aanbod in drie dagen tijd aan allerlei sectoren binnen de maakindustrie. De combinatie van netwerken met (nieuwe) leveranciers en het opdoen van kennis over nieuwe producten en diensten en brancheontwikkelingen heeft een sterke aantrekkingskracht voor een bezoek. U kunt zich als schakel in de productieketen presenteren!

Beursdagen en tijden
TIV is geopend op dinsdag 17 september, woensdag 18 september en donderdag 19 september 2019 van 13.00 uur tot 21.00 uur.

 

   

Aanvullende beursinformatie

Plattegrond TIV 2019

Segment Slim (eind)product: in hal 4 en 6 staan exposanten die toeleveren op productniveau. Hier vinden bezoekers alles wat nodig is om een product te ontwerpen en alle materialen, componenten en technologieën die hiervoor ingekocht moeten worden.

Segment Slim productieproces: in hal 5 staan exposanten die toeleveren op het gebied van productieproces. Hier vinden bezoekers alles om het productieproces te automatiseren en digitaliseren, productietechnieken en tooling.

Technologiestraat: hier staan exposanten met de allernieuwste beschikbare technologieën, die bezoekers kunnen zien, voelen en beleven.

Startersstraat: in de startersstraat krijgen startups de mogelijkheid om tegen een speciaal tarief hun product of dienst te introduceren aan de maakindustrie in de regio.

Werkgever van de toekomst: exposanten kunnen aanhaken bij de route: Werkgever van de toekomst. Als verbinder van het bedrijfsleven en het onderwijs kunnen studenten deze route volgen om kennis te maken met potentiele werkgevers uit de regio.

Kennistheater: in het kennistheater kunnen bezoekers kennis opdoen over innovaties, best practices en branche informatie.

TIV Café: het TIV Café is de plek waar netwerken en ontspannen centraal staat. Hier is een hapje en drankje verkrijgbaar.

Exposantenprofiel

Bezoekersprofiel

Beslissers en medebeslissers
Op TIV treft u beslissers, medebeslissers en adviserende productiemedewerkers die werkzaam zijn bij maakbedrijven in de machinebouw, apparatenindustrie, hightechindustrie, metaal(producten)industrie en transportmiddelenindustrie.

Werknemer van de toekomst
Als verbinder van het technische bedrijfsleven met het onderwijs en de overheid verwelkomt TIV ook studenten uit Noord- en Oost-Nederland met interesse in toeleveranciers. Speciaal voor hen is er een route langs toekomstige werkgevers uit de regio.

Klik hier voor een greep uit de bezoekerslijst van TIV 2018.

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Extra exposure met de TIV beursspecial

MetaalNieuws is de officiële hoofdmediapartner van TIV 2019. Promoot uw deelname in de officiële TIV beursspecial van MetaalNieuws en deel uw content via de online en offline kanalen van 54U Media.

Wilt u extra exposure voor uw deelname? Neem voor meer informatie contact op met Vincent Span (v.span@54umedia.nl)

Actueel

Het projectteam van deze beurs

TIV is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor samenwerkingen in Noord- en Oost Nederland. Toeleveranciers aan de technologische industrie staan hier als exposant en treffen beslissers van (grote) maakbedrijven. Op de beursvloer worden innovatieve productoplossingen en productietechnieken gepresenteerd. Ook vindt u hier de werkgever en werknemer van de toekomst. Wilt u uw producten en diensten tonen aan regio? Neem contact op met TIV adviseur Bart Leferink en laat u informeren over hoe u uw netwerk kunt uitbreiden, kennis kunt delen en uw bedrijfsnaam kan versterken in de regio.

Bart Leferink
Bart Leferink
Adviseur
+31 (0)523 - 289 807
Stuur mij een e-mail
Carolien van den Bosch
Carolien van den Bosch
Adviseur
+31 (0)523 - 289 826
Stuur mij een e-mail
Fleur Bake
Fleur Bake
Marketeer
+31 (0)523 – 289 842
Stuur mij een e-mail

Mediapartners