TIV Hardenberg 2019

TIV is inmiddels uitgegroeid tot het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland. 

Presenteer uw aanbod in drie dagen tijd aan allerlei sectoren binnen de maakindustrie. TIV vindt plaats op 17, 18 en 19 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Het vakevent is hét jaarlijkse moment waar zowel de eindbeslisser als eindgebruiker van maakbedrijven uit de regio samenkomen. De combinatie van netwerken met (nieuwe) leveranciers en het opdoen van kennis over nieuwe producten en diensten en brancheontwikkelingen heeft een sterke aantrekkingskracht voor een bezoek. Bezoekende maakbedrijventreffen allerlei type (toe)leveranciers, van materialen tot automatisering en van machines tot PLM-software. U kunt zich als schakel in de productieketen presenteren!

Beursdagen en tijden

De beurs is geopend op dinsdag 17 september, woensdag 18 september en donderdag 19 september 2019 van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Bezoekersprofiel

Professionals werkzaam in de sectoren bouw, chemie, elektrotechniek, industrie, kunststof & rubber, luchtvaart,  machine- & apparatenbouw, transport, verpakkingsmiddelen en voedingsmiddelen:

 Directieleden  Inkopers  Adviseurs  Engineers  Industrieel productontwerpers  R&D medewerkers  IT medewerkers 
 Productiemanagers  Projectmanagers  Procesmanagers  Onderhoudsmanager Productiemedewerkers

    

Aanvullende beursinformatie

Exposantenprofiel

Alles wat nodig is om een product te ontwerpen en alle materialen, componenten en technologieën die bezoekers daarvoor moeten inkopen. 
Aandrijf- en besturingssystemen, (nieuwe) materialen, bevestigingstechnieken, engineering en design services, fijnmechanische onderdelen, halffabricaten, materiaal meten, testen en onderzoeken, oppervlaktebehandeling, productontwikkeling software en systemen en sensortechnieken.

 

Alles wat direct betrokken is bij het produceren van een product.
Machine componenten en modules, machine software, machineonderhoud en -veiligheid, machines voor materiaalverwerking en tooling.

 

Alles wat niet direct betrokken is bij het productieproces en geen onderdeel is van producten die gemaakt worden, maar wel aanwezig is in een productiebedrijf.
Energiebeheersing, interne logistiek systemen, klimaatbeheersing en logistiek management software.

 

Op de Toekomstcampus presenteren technische dienstverleners, brancheverenigingen en opleidings- en kennisinstituten zich.
Brancheverenigingen en netwerken, dienstverlener algemeen, opleidings- en kennisinstituten en vakmedia.

                             

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Actueel

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten buigt zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beursdeelname organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Bart Leferink
Bart Leferink
Adviseur
+31 (0) 523 - 289807
Stuur mij een e-mail
Fleur Bake
Fleur Bake
Marketeer
+31 (0)523 – 289 842
Stuur mij een e-mail