Transport Compleet Gorinchem 2018

De meest complete beurs voor de transportbranche!

      

Kom op 4, 5 en 6 september 2018 naar Transport Compleet Gorinchem. Dit is de 14e editie van hét netwerkevenement waar de gehele transportbranche samenkomt. Zowel (inter)nationale marktleiders als regionale aanbieders zullen de nieuwste producten en oplossingen tonen. Transport Compleet is een regionale vakbeurs met een laagdrempelige sfeer. Tijdens dit netwerkevenement treft u dan ook uw zakenrelaties en legt u een basis voor nieuwe samenwerkingen. De vakbeurs mag jaarlijks rekenen op 12.000 bezoekers. Tijdens inspirerende kennissessies en presentaties worden er verschillende zeer interessante onderwerpen belicht.

Kortom, Transport Compleet Gorinchem is dé vakbeurs die u niet wilt missen!

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 4 september 2018 14.00 - 22.00 uur
12.30 - 14.30

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de bijeenkomst “Grensoverschrijdend vervoer met LZV’s, wat zijn de mogelijkheden?” 

LZV’s of ecocombi’s zijn in Nederland al jaren een bekende verschijning in het straatbeeld. Er zijn er inmiddels ruim 1.800 in gebruik en dat worden er steeds meer. Dat LZV’s grote voordelen hebben op gebied van milieu en logistiek is algemeen bekend. Om die voordelen nog beter tot hun recht te laten komen is het belangrijk dat we er ook de grens mee over mogen. We hebben daar lang op moeten wachten, maar dat moment is met de komst van nieuwe regelgeving in Duitsland en de nieuwe proeven in Vlaanderen en Wallonië nu aangebroken. Via Duitsland liggen ook de Scandinavische landen binnen bereik.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we u informeren over de stand van zaken rond de inzet van LZV’s in de ons omringende landen en de kansen en mogelijkheden die er zijn om met LZV’s vanuit Nederland naar deze landen te rijden. Zaken als EU-wetgeving, specifieke wetgeving in de landen, algemene voorschriften en aanmeldprocedures komen daarbij uiteraard aan bod. Uiteraard is er ook voldoende tijd beschikbaar voor vragen en discussies. Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden.  

Aan-/afmelden 

Aanmelden kan ook via www.tln.nl/agenda. Heeft u geen relatienummer van TLN, klik dan hier om u aan te melden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail.

E-tickets Transport Compleet

Als u aansluitend op deze kennissessie de beurs Transport Compleet wilt bezoeken, dan dient u hiervoor zelf uw gratis e-ticket(s) te bestellen. Klik hier voor bestellen en kies daarbij voor Registreren zonder code. Bezoek ook onze TLN-stand!

 

Vragen

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Ambro Smit, E asmit@tln.nl

Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Evenementen, E evenementen@tln.nl

 

Ambro Smit
Dag 2   woensdag 5 september 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 6 september 2018 14.00 - 22.00 uur
12.30 - 14.30

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de bijeenkomst “Bedrijfscontroles ILT en de 2e generatie digitale tachograaf per 15 juni 2019: 

De rij- en rusttijden van chauffeurs worden door de handhavende instanties gecontroleerd door middel van weg- en bedrijfscontroles. De afgelopen periode zijn er door ILT veel bedrijfscontroles uitgevoerd met regelmatig hoge boetes. Vaak waren deze extreme boetes eenvoudig te voorkomen geweest. Weet u wat u kunt verwachten tijdens een bedrijfscontrole? Welke gegevens er aanwezig moeten zijn? Hoe een paar goede tips u kunnen behoeden voor enorme boetes ook tijdens wegcontroles? En wat te doen als u wel een boete heeft ontvangen of het voornemen daartoe? Daarnaast zullen we u bijpraten over de belangrijkste wijzigingen met de invoering van de 2e generatie digitale ‘smart’ tachograaf per 15 juni 2019. TLN- specialist Erik Busser praat u volledig bij over deze onderwerpen.

Aan-/afmelden

Aanmelden kan via www.tln.nl/agenda. Heeft u geen relatienummer van TLN, klik dan hier om u aan te melden.
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail.

Erik Busser

Sfeerimpressie Transport Compleet Gorinchem 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Evenementenhal App

Transport Compleet Gorinchem 2018

Heeft u vragen over deze beurs?