Transport Compleet Gorinchem 2018

De meest complete beurs voor de transportbranche!

      

Neem 4, 5 en 6 september deel aan de 14e Transport Compleet Gorinchem. Dit is het netwerkevenemenent waar de gehele transportbranche samenkomt. Zowel (inter)nationale marktleiders als regionale aanbieders tonen hier de nieuwste producten en oplossingen aan een, mede door u geselecteerd, vakpubliek. Op deze vakbeurs ontmoet u uw zakenrelaties en kunt u een basis leggen voor nieuwe samenwerkingen. Transport Compleet mag jaarlijks rekenen op 12.000 bezoekers. Het gros van deze bezoekers is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om direct zaken mee te doen. Tijdens inspirerende kennissessies en presentaties worden er verschillende interessante onderwerpen belicht. Kortom, Transport Compleet is dé vakbeurs waar u niet wilt ontbreken!

Wilt u naast exposant zijn, nog meer uit uw beursdeelname halen en nog meer zichtbaar zijn voor de 12.000 bezoekers, wordt dan partner.
Er zijn verschillende sponsormogelijkheden, bekijk ze hier!

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 4 september 2018 14.00 - 22.00 uur
12.30 - 14.30

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de bijeenkomst “Grensoverschrijdend vervoer met LZV’s, wat zijn de mogelijkheden?” 

LZV’s of ecocombi’s zijn in Nederland al jaren een bekende verschijning in het straatbeeld. Er zijn er inmiddels ruim 1.800 in gebruik en dat worden er steeds meer. Dat LZV’s grote voordelen hebben op gebied van milieu en logistiek is algemeen bekend. Om die voordelen nog beter tot hun recht te laten komen is het belangrijk dat we er ook de grens mee over mogen. We hebben daar lang op moeten wachten, maar dat moment is met de komst van nieuwe regelgeving in Duitsland en de nieuwe proeven in Vlaanderen en Wallonië nu aangebroken. Via Duitsland liggen ook de Scandinavische landen binnen bereik.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we u informeren over de stand van zaken rond de inzet van LZV’s in de ons omringende landen en de kansen en mogelijkheden die er zijn om met LZV’s vanuit Nederland naar deze landen te rijden. Zaken als EU-wetgeving, specifieke wetgeving in de landen, algemene voorschriften en aanmeldprocedures komen daarbij uiteraard aan bod. Uiteraard is er ook voldoende tijd beschikbaar voor vragen en discussies. Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden.  

Aan-/afmelden 

Aanmelden kan ook via www.tln.nl/agenda. Heeft u geen relatienummer van TLN, klik dan hier om u aan te melden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail.

E-tickets Transport Compleet

Als u aansluitend op deze kennissessie de beurs Transport Compleet wilt bezoeken, dan dient u hiervoor zelf uw gratis e-ticket(s) te bestellen. Klik hier voor bestellen en kies daarbij voor Registreren zonder code. Bezoek ook onze TLN-stand!

 

Vragen

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Ambro Smit, E asmit@tln.nl

Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Evenementen, E evenementen@tln.nl

 

Ambro Smit
Dag 2   woensdag 5 september 2018 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 6 september 2018 14.00 - 22.00 uur
12.30 - 14.30

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de bijeenkomst “Bedrijfscontroles ILT en de 2e generatie digitale tachograaf per 15 juni 2019: 

De rij- en rusttijden van chauffeurs worden door de handhavende instanties gecontroleerd door middel van weg- en bedrijfscontroles. De afgelopen periode zijn er door ILT veel bedrijfscontroles uitgevoerd met regelmatig hoge boetes. Vaak waren deze extreme boetes eenvoudig te voorkomen geweest. Weet u wat u kunt verwachten tijdens een bedrijfscontrole? Welke gegevens er aanwezig moeten zijn? Hoe een paar goede tips u kunnen behoeden voor enorme boetes ook tijdens wegcontroles? En wat te doen als u wel een boete heeft ontvangen of het voornemen daartoe? Daarnaast zullen we u bijpraten over de belangrijkste wijzigingen met de invoering van de 2e generatie digitale ‘smart’ tachograaf per 15 juni 2019. TLN- specialist Erik Busser praat u volledig bij over deze onderwerpen.

Aan-/afmelden

Aanmelden kan via www.tln.nl/agenda. Heeft u geen relatienummer van TLN, klik dan hier om u aan te melden.
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail.

Erik Busser

Opbouwdagen: zaterdag 1 september 2018 08:00 - 16.00 uur, maandag 3 september 2018 08:00 - 17.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 6 september 2018 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 7 september 2018 07:00 - 14.00 uur

Aanvullende beursinformatie

       

Evenementenhal heeft ‘datingfunctionaliteit’ voor ondernemers

 Door de Evenementenhal App vindt u sneller dan ooit een zakelijke date! Met de ‘Match & Meet’-functie – een slimme koppeling tussen bedrijven en personen met dezelfde voorkeuren - ontmoet u razendsnel relevante leads. Match & Meet is een soort zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten.Zo is contact snel gemaakt. Klik hier voor meer informatie.

Sfeerimpressie Transport Compleet Gorinchem 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Transport Compleet Gorinchem 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Ellen Braker
Ellen Braker
Adviseur
+31 (0)523 - 289 870
Stuur mij een e-mail