Transport Compleet Hardenberg 2018

De meest complete vakbeurs voor de transportbranche

Neem op 13, 14 en 15 maart 2018 deel aan Transport Compleet Hardenberg, de vakbeurs waar al jaren de transportbranche samenkomt. Op deze regionale vakbeurs met landelijke aantrekkingskracht is de gehele transportbranche vertegenwoordigd: van (inter)nationale marktleiders tot aan regionale aanbieders. Zij tonen hier de nieuwste producten en oplossingen aan een, mede door u geselecteerd, vakpubliek. Jaarlijks wordt de vakbeurs tussen 14.00 uur en 22.00 uur bezocht door duizenden transportprofessionals. Zij bezoeken de vakbeurs om te netwerken, kennis op te doen en zich te orienteren op producten en diensten. U ontmoet op dit netwerkevenement uw zakenrelaties en legt de basis voor nieuwe samenwerkingen. Het gros van de bezoekers is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om direct zaken mee te doen.

Klik hier voor ons online magazine!                  &                     Klik hier voor de Facts & Figures

    Klik hier voor de plattegrond!                                               klik hier voor de deelnemerslijst!

 

 

Opbouwdagen: za 10-3-2018  08:00- 16:00   |  ma 12-3 -2018  07:00- 17:00

Afbouwdagen: do 15-3-2018 22:15- 00:00  |  vr 16-3-2018 07:00- 14:00

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 13 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
11.45 - 14.00

Voorafgaand aan de opening van de Transport Compleet beurs in Hardenberg nodigen wij u uit op de beursvloer voor onze kennissessie. 

Op het programma staat de presentatie van de nieuwe ING Assetvisie Trucks en Trailers, inmiddels jaargang 11, centraal. Natuurlijk worden ook actuele zaken, trends en ontwikkelingen in de logistieke sector en economische ontwikkelingen besproken. Als externe partij levert TVM een bijdrage aan het programma over het NK Veiligste chauffeur, "de zoektocht naar de veiligste chauffeur van Nederland" en Finco Fuel neemt u mee in de presentatie "De brandstof die alles verandert. 
Hiermee ontstaat voor u als ondernemer een aantrekkelijk informatie aanbod!

Aanmelden voor deze inspirerende middag is verplicht (vol is vol) en kan via de website van ING

ING Kennissessie Transport en Logistiek 2018
Dag 2   woensdag 14 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
13.00 - 15.00

Kennissessie: Digitalisering 

Data delen en digitalisering, iedereen heeft het erover maar eenvoudig is het niet!

Papierloos Transport, TransFollow, Open Trip Model, iShare, Talking Traffic, Stichting Uniforme Transport Code? In de logistiek lijkt tegenwoordig alles te draaien om digitaliseren en data delen maar wat betekent dat voor het bedrijfsleven en de ICT systemen en op welke manier ondersteunen de brancheorganisaties hierbij?

Tijdens de kennissessie digitalisering willen wij u informeren over de verschillen tussen de diverse initiatieven, de laatste stand van zaken m.b.t. TransFollow - Europese uitrol en emballage functionaliteit en de rol van SUTC. Meer informatie over de kennissessie


Aan-/afmelden

Mail naar evenementen@tln.nl met daarin de naam en het mailadres van degene die aangemeld moet worden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail.

Vragen

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Wout van den Heuvel, wvdheuvel@tln.nl

Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Evenementen, evenementen@tln.nl

 

Wout van den Heuvel
Dag 3   donderdag 15 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
13.00 - 15.00

Kennissessie: Boetes rij- en rusttijden 

De rij- en rusttijden van chauffeurs worden door de handhavende instanties gecontroleerd door middel van weg- en bedrijfscontroles. De afgelopen periode zijn er door ILT veel bedrijfscontroles uitgevoerd met regelmatig hoge boetes. Vaak waren deze extreme boetes eenvoudig te voorkomen geweest. Weet u wat u kunt verwachten tijdens een bedrijfscontrole? Welke gegevens er aanwezig moeten zijn? Hoe een paar goede tips u kunnen behoeden voor enorme boetes ook tijdens wegcontroles? En wat te doen als u wel een boete heeft ontvangen of het voornemen daartoe? Daarnaast zullen we u bijpraten over de belangrijkste wijzigingen met de invoering van de ‘smart’ tachograaf per 15 juni 2019. 

Inhoud bijeenkomst

 1. Rij- en rusttijden en digitale tachograaf: top 3 van veelgemaakte overtredingen rij- en rusttijden, onjuist bedienen tachograaf en ontbrekende gegevens.
 2. Bedrijfscontroles ILT: hoe zorgt u er voor dat de juiste gegevens worden aangeleverd.
 3. Zienswijze en bezwaar maken tegen boetes.
 4. Hoe de regels bekend te maken bij de chauffeurs.
 5. De nieuwe ‘smart’ tachograaf: toelichting op de belangrijkste wijzigingen die per 15 juni 2019 zullen plaatvinden met de invoering van deze 2e generatie digitale tachograaf.

Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

 

Aan-/afmelden

Mail naar evenementen@tln.nl met daarin de naam en het mailadres van degene die aangemeld moet worden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail. (vol is vol) 

Piet Massuger & Erik Busser (TLN)

Opbouwdagen: zaterdag 10 maart 2018 08:00 - 15.00 uur, maandag 12 maart 2018 08:00 - 18.00 uur

Afbouwdagen: donderdag 15 maart 2018 22:15 - 00.00 uur, vrijdag 16 maart 2018 07:00 - 14.00 uur

Aanvullende beursinformatie

 

 

Profiteer geheel GRATIS van onze Uitnodigingsservice!

 

Evenementenhal heeft ‘datingfunctionaliteit’ voor ondernemers

 Door de Evenementenhal App vindt u sneller dan ooit een zakelijke date! Met de ‘Match & Meet’-functie – een slimme koppeling tussen bedrijven en personen met dezelfde voorkeuren - ontmoet u razendsnel relevante leads. Match & Meet is een soort zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten.Zo is contact snel gemaakt. Klik hier voor meer informatie.

 

Bekijk de terugblik van Transport Compleet Hardenberg 2017

 

Sfeerimpressie Transport Compleet Hardenberg 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

 • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
 • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
 • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
 • De uitnodigingsservice
 • Gratis parkeren voor u én uw relaties
 • Evenementenhal App – Volg uw leads

Transport Compleet Hardenberg 2018

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten staat voor u klaar. Een eventmanager, adviseur en productmanager buigen zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Ellen Braker
Ellen Braker
Adviseur
+31 (0)523 - 289 870
Stuur mij een e-mail
Vincent Bilanovic
Vincent Bilanovic
Adviseur
+31 (0)523 - 289 848
Stuur mij een e-mail
Martijn Wennink
Martijn Wennink
Marketeer
+31 (0)523 - 289 872
Stuur mij een e-mail