Transport Compleet Hardenberg 2018

De meest complete beurs voor de transportbranche

Kom op 13, 14 of 15 maart tussen 14.00 uur en 22.00 uur naar Transport Compleet Hardenberg, de vakbeurs waar de transportbranche samenkomt. Op dit regionale netwerkevenement met landelijke aantrekkingskracht is de gehele transportbranche vertegenwoordigd. U ziet de nieuwste producten en oplossingen van alle grote merken en ontmoet regionale aanbieders.  Tijdens dit netwerkevenement treft u uw zakenrelaties en legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen.

Kortom, Transport Compleet Hardenberg is de vakbeurs die u als transportprofessional niet mag missen!

 

  Klik hier voor de plattegrond!                                               klik hier voor de deelnemerslijst!

 

Bekijk ons online magazine

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 13 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
11.45 - 14.00

Voorafgaand aan de opening van de Transport Compleet beurs in Hardenberg nodigen wij u uit op de beursvloer voor onze kennissessie. 

Op het programma staat de presentatie van de nieuwe ING Assetvisie Trucks en Trailers, inmiddels jaargang 11, centraal. Natuurlijk worden ook actuele zaken, trends en ontwikkelingen in de logistieke sector en economische ontwikkelingen besproken. Als externe partij levert TVM een bijdrage aan het programma over het NK Veiligste chauffeur, "de zoektocht naar de veiligste chauffeur van Nederland" en Finco Fuel neemt u mee in de presentatie "De brandstof die alles verandert. 
Hiermee ontstaat voor u als ondernemer een aantrekkelijk informatie aanbod!

Aanmelden voor deze inspirerende middag is verplicht (vol is vol) en kan via de website van ING

ING Kennissessie Transport en Logistiek 2018
Dag 2   woensdag 14 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
13.00 - 15.00

Kennissessie: Digitalisering 

Data delen en digitalisering, iedereen heeft het erover maar eenvoudig is het niet!

Papierloos Transport, TransFollow, Open Trip Model, iShare, Talking Traffic, Stichting Uniforme Transport Code? In de logistiek lijkt tegenwoordig alles te draaien om digitaliseren en data delen maar wat betekent dat voor het bedrijfsleven en de ICT systemen en op welke manier ondersteunen de brancheorganisaties hierbij?

Tijdens de kennissessie digitalisering willen wij u informeren over de verschillen tussen de diverse initiatieven, de laatste stand van zaken m.b.t. TransFollow - Europese uitrol en emballage functionaliteit en de rol van SUTC. Meer informatie over de kennissessie


Aan-/afmelden

Mail naar evenementen@tln.nl met daarin de naam en het mailadres van degene die aangemeld moet worden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail.

Vragen

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Wout van den Heuvel, wvdheuvel@tln.nl

Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Evenementen, evenementen@tln.nl

 

Wout van den Heuvel
Dag 3   donderdag 15 maart 2018 14.00 - 22.00 uur
13.00 - 15.00

Kennissessie: Boetes rij- en rusttijden 

De rij- en rusttijden van chauffeurs worden door de handhavende instanties gecontroleerd door middel van weg- en bedrijfscontroles. De afgelopen periode zijn er door ILT veel bedrijfscontroles uitgevoerd met regelmatig hoge boetes. Vaak waren deze extreme boetes eenvoudig te voorkomen geweest. Weet u wat u kunt verwachten tijdens een bedrijfscontrole? Welke gegevens er aanwezig moeten zijn? Hoe een paar goede tips u kunnen behoeden voor enorme boetes ook tijdens wegcontroles? En wat te doen als u wel een boete heeft ontvangen of het voornemen daartoe? Daarnaast zullen we u bijpraten over de belangrijkste wijzigingen met de invoering van de ‘smart’ tachograaf per 15 juni 2019. 

Inhoud bijeenkomst

  1. Rij- en rusttijden en digitale tachograaf: top 3 van veelgemaakte overtredingen rij- en rusttijden, onjuist bedienen tachograaf en ontbrekende gegevens.
  2. Bedrijfscontroles ILT: hoe zorgt u er voor dat de juiste gegevens worden aangeleverd.
  3. Zienswijze en bezwaar maken tegen boetes.
  4. Hoe de regels bekend te maken bij de chauffeurs.
  5. De nieuwe ‘smart’ tachograaf: toelichting op de belangrijkste wijzigingen die per 15 juni 2019 zullen plaatvinden met de invoering van deze 2e generatie digitale tachograaf.

Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

 

Aan-/afmelden

Mail naar evenementen@tln.nl met daarin de naam en het mailadres van degene die aangemeld moet worden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail. (vol is vol) 

Piet Massuger & Erik Busser (TLN)

Aanvullende beursinformatie

 

Bekijk de terugblik van Transport Compleet Hardenberg 2017

Sfeerimpressie Transport Compleet Hardenberg 2017

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • U wilt zaken doen, mensen ontmoeten, relaties onderhouden. In een sfeervolle ambiance, onder perfecte omstandigheden. Ons keurmerk, de full service formule staat hiervoor garant. Ook tijdens deze vakbeurs zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt.
  • Entree voor 2 personen
  • Catering geheel verzorgd
  • Gratis parkeren
  • Evenementenhal App

Transport Compleet Hardenberg 2018

Heeft u vragen over deze beurs?