Transport Compleet Hardenberg 2020

De meest complete vakbeurs voor de transportbranche

Neem op 24, 25 en 26 maart 2020 deel aan Transport Compleet Hardenberg, de vakbeurs waar al jaren de transportbranche samenkomt. Op deze regionale vakbeurs met landelijke aantrekkingskracht is de gehele transportbranche vertegenwoordigd: van (inter)nationale marktleiders tot aan regionale aanbieders. Zij tonen hier de nieuwste producten en oplossingen aan een, mede door u geselecteerd, vakpubliek. Jaarlijks wordt de vakbeurs tussen 14.00 uur en 22.00 uur bezocht door duizenden transportprofessionals. Zij bezoeken de vakbeurs om te netwerken, kennis op te doen en zich te oriënteren op producten en diensten. U ontmoet op dit netwerkevenement uw zakenrelaties en legt de basis voor nieuwe samenwerkingen. Het gros van de bezoekers is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om direct zaken mee te doen. Kortom, Transport Compleet is dé vakbeurs waar u niet wilt ontbreken! 

    

 

Actueel

Beursprogramma

Dag 1   dinsdag 24 maart 2020 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 2   woensdag 25 maart 2020 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden
Dag 3   donderdag 26 maart 2020 14.00 - 22.00 uur
Openingstijden

Aanvullende beursinformatie

Profiteer geheel GRATIS van onze Uitnodigingsservice!

Evenementenhal heeft ‘datingfunctionaliteit’ voor ondernemers

 Door de Evenementenhal App vindt u sneller dan ooit een zakelijke date! Met de ‘Match & Meet’-functie – een slimme koppeling tussen bedrijven en personen met dezelfde voorkeuren - ontmoet u razendsnel relevante leads. Match & Meet is een soort zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten.Zo is contact snel gemaakt.

Sfeerimpressie Transport Compleet Hardenberg 2019

Deze Full Service Formule maakt ons uniek

  • Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking
  • Samen met uw relaties kunt u onbeperkt gebruik maken van de exclusieve catering op de diverse terrassen op de beursvloer
  • Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant
  • De uitnodigingsservice
  • Evenementenhal App – Volg uw leads

Het projectteam van deze beurs

Een ervaren, veelzijdig topteam van beursspecialisten buigt zich over uw deelname. Door hun veelzijdige achtergronden weten zij haarfijn hoe u een beurs organiseert die naadloos aansluit bij uw boodschap én uw doelgroep. Persoonlijke aandacht, maatwerk en een hoog serviceniveau vormen de basis. Samen halen we het maximale uit uw beursmoment.

Roy Mulder
Roy Mulder
Adviseur
+31 (0)523 - 289 819
Stuur mij een e-mail
John Sijpkes
John Sijpkes
Marketeer
+31 (0)523 - 289 872
Stuur mij een e-mail
Mick Alladin
Mick Alladin
Adviseur
+31 (0)523 289 844
Stuur mij een e-mail