Stas Agrostar Kipper Oplegger, De "Ster" van Hardenberg

Ook deze editie van Transport Compleet is H.W. van der Peet & Zn. weer van de partij. Als exclusief importeur van STAS voor heel Nederland bieden ze een zeer breed en divers gamma in stalen en aluminium kipper opleggers en schuifvloeren.

 

Deze beurs exposeert Van der Peet met een bekende "ster" uit het STAS leveringsprogramma, namelijk de AGROSTAR kipper. Deze breed inzetbare aluminium kipper oplegger is een bekende op de Nederlandse wegen. De kipper wordt vaak ingezet in het agrarische werk, maar is met wat aanpassingen ook geschikt voor zwaardere inzet.

De belangrijkste kenmerken van de Agrostar kipper zijn:

  • gemaakt van hoogwaardig aluminium (hard en slijtvast)
  • verkrijgbaar tot een volume van 80 m³
  • aan de binnenkant volledig afgelaste zijwanden (alle verticale en horizontale naden)
  • breed chassis: 1.600 mm (overmeten)
  • pallet breed gebouwde laadbak (met rechte onderhoeken)
  • perfecte stabiliteit.

De Agrostar volume is een complete oplegger. Zo is de oplegger voorzien van een behoorlijk show pakket aan extra’s door de ronde LED lichten achterop de oplegger, de aluminium velgen en de extra LED lichtjes op zijkanten en achterkader.

Verder is de oplegger voorzien van extra slijtplaten op de zijwanden, een wasinstallatie en een verzwaarde vloer zodat de kipper multifunctioneel ingezet kan worden.

Door het aluminium chassis en door de slimme materiaalkeuzes en uitvoering staat er een lichte en stabiele kipper in multifunctionele uitvoering op de beurs in Hardenberg.

Bent u op zoek naar de beste oplegger oplossingen voor uw los gestorte logistieke uitdagingen? Kom langs bij van H.W. der Peet & Zn. op standnummer 406 en ontdek wat zij allemaal te bieden hebben aan kipper opleggers, schuifvloeren en bandlossers. Bestel hier uw gratis e-tickets!