Evofenedex geeft inzicht in de nieuwe regelgeving lading zekeren in Europa

Tijdens de kennissessies geeft ledenadviseur Fred Hoozemans inzicht in de nieuwe en oude wet- en regelgeving die van belang is bij het zekeren van de lading.

In 2018 is de belangrijkste wijziging op het gebied van lading zekeren in jaren doorgevoerd. Op basis van de Europese richtlijn over technische controles langs de weg is in veel van ons omringende landen de wetgeving op het gebied van lading zekeren aangepast. Zo moet sinds 20 mei 2018 elke lidstaat van de Europese Unie in elk kalenderjaar ten minste vijf procent van het totale aantal ingeschreven voertuigen langs de weg controleren.

Voorkom problemen met inspectiediensten. Verbeter de veiligheid van je lading en ken de regels voor Nederland, België en Duitsland. Ledenadviseur Fred Hoozemans geeft in deze sessie inzicht in de nieuwe en oude wet- en regelgeving die van belang is bij het zekeren van de lading.

Evofenedex is dé vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang. Via evofenedex nemen zij hindernissen in de logistiek en internationaal ondernemen weg en voegen zij kansen toe. Regionaal, nationaal en internationaal. Van een veiliger en efficiënter magazijn, slimmer vervoer, goede opslag van gevaarlijke stoffen tot meer export. Met ruim 15.000 leden is evofenedex een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samen werken aan 360 graden logistiek en internationaal ondernemen.

Kom tijdens Transport Compleet naar de kennissessie van Evofenedex! Bestel hier uw gratis e-tickets!