TimoCom op Transport Compleet: oplossingen voor lege ritten

Het Smart Logistics System van TimoCom biedt digitale orderplaatsing voor zelfstandige chauffeurs.

Slimme transportplanning, netwerkuitbreiding en digitale trends zijn de onderwerpen van TIMOCOM. “Vooral in Noord-Holland zijn er veel zelfstandige chauffeurs die vaste orders hebben, maar vaak nog steeds leeg terugrijden. Dat is weggegooid geld. TIMOCOM biedt het netwerk aan om op elk moment winstgevende transportorders en ladingen te krijgen”, zegt Smahan Dahmani-Cicek, Country Manager Benelux. “U hoeft geen software of applicaties meer aan te schaffen. Als gebruiker van het Smart Logistics System neemt u automatisch deel aan het digitale orderplaatsingsproces.”

Het TIMOCOM-systeem combineert vervoerders, expediteurs en bedrijven uit de productie en handel tot één neutraal netwerk van meer dan 40.000 gecontroleerde bedrijven. Er worden via de systeemtoepassingen meer dan 750.000 internationale vracht- en laadruimteaanbiedingen per dag geplaatst, er worden meer dan 100.000 vrachtwagens gevolgd en er worden ontelbaar veel routes gepland en transportkosten berekend. Het TIMOCOM-systeem kan via gestandaardiseerde interfaces ook in reeds bestaande processen van klanten worden geïntegreerd.

 

U kunt het team van TIMOCOM NL vinden op stand 429. Ze laten u zien hoe slim, veilig en eenvoudig vervoerders en expediteurs het systeem kunnen gebruiken. Smahan Dahmani-Cicek, Country Manager, Karina Villavicencio, Customer Care Specialist, en Roland Hietkamp, Account Manager, zullen u als experts te woord staan.

Mis ze niet. Bestel hier uw gratis e-tickets!