De firma BRAEM NV stelt het meest recente gamma aan u voor.

De firma BRAEM NV stelt dit jaar het meest recente gamma aan u voor. Braem NV is gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en aggregaten voor de merken MAN en Mercedes. Naast de nieuwe, tweedehands, ruil, als “nearly new part” onderdelen vervolledigen ook complete aggregaten zoals motoren, versnellingsbakken, tussenbakken, assen en cabines het productgamma.

 

Door de aanwezigheid van + 45.000 verschillende artikelreferenties kunnen 85% van alle onderdeel aanvragen rechtstreeks uit voorraad geleverd worden. Transportbedrijven en ook universele garages kunnen tot 19:00 uur (vrijdag tot 18:30 uur) bestellen. De onderdelen worden in Nederland innight, en dus de volgende morgen, voor 8:00 uur, geleverd bij de klant. Dagleveringen zijn uiteraard ook mogelijk.

Braem wenst zich te onderscheiden door in te zetten op service, scherpe prijzen, leveringssnelheid en het delen van verworven know-how. Iedere klant krijgt advies op maat door een team van professionele medewerkers die expert zijn in hun vakgebied. Omdat Braem zelf over een zeer uitgebreide serviceafdeling beschikt (algemene mechaniek, koetswerkafdeling, revisie van motoren, revisie van versnellingsbakken (ZF, Mercedes, Eaton), revisie van ruilaggregaten zoals achterasdifferentiëlen, stuurhuizen, aandrijfassen, injectiesystemen, remklauwen, Ad-Blue, DPF, ...) wordt het kennisniveau van uw contact gewaarborgd.

Braem houdt een continue stock aan van ongeveer 600 vrachtwagens. Alle merken en types vrachtwagens zijn beschikbaar. Maatwerk na verkoop kan uiteraard ook uitgevoerd worden door de in-house constructie/opbouw afdeling.

Kom kennis maken met één van de vertegenwoordigers van BRAEM NV op stand 416. Bestel hier uw gratis e-tickets!