Nieuwe design zwaailamp: K-LED Rebelution

Een echte innovatie op het gebied van zwaailampen

In 2006 ontwikkelde HELLA als eerste op de markt een LED-zwaailamp. Sindsdien heeft HELLA 380.000 LED-zwaailampen verkocht. Voor de nieuwe design zwaailamp heeft HELLA de LED technologie op het gebied van achterlicht ontwikkeling aangepast en zo een zwaailamp gecreëerd die wat betreft technologie en design een echte innovatie is op het gebied van waarschuwingsverlichting: de K-LED Rebelution.

De nieuwe design zwaailamp K-LED Rebelution valt op door een futuristisch uiterlijk met zwarte elegantie en rondom een ringvormige lichtband. Er kan gekozen worden voor een flitsende of roterende verlichtingsfunctie. Dankzij de innovatieve LED-technologie biedt de zwaailamp een optimaal waarschuwingssignaal met een zeer lange levensduur. Bovendien heeft de lamp de beste lichtwaarden en is het goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg conform de Europese richtlijn ECE-R65.

Nieuwe productinnovaties die gezien moeten worden
HELLA zal dit jaar met een stand aanwezig zijn op de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem. Voornaamste reden van onze aanwezigheid: dit najaar worden enkele nieuwe producten geïntroduceerd die de markt gezien moet hebben! Onder meer de K-LED Rebelution zwaailamp en de nieuwe LED verstraler Luminator / Rally 3003 worden in de Benelux voor het eerst gepresenteerd tijdens Transport Compleet. En wel live werkend op de zogenaamde ‘HELLA Showtruck’. 
Zet 3, 4 en 5 september 2019 dus in uw agenda en breng een bezoek aan de HELLA stand!

Vraag hier gratis tickets aan voor een bezoek aan Transport Compleet.