Nieuwe LED verstralers Luminator / Rallye 3003

Wereldprimeur bij de ombouw van halogeen naar LED

Al tientallen jaren domineren de Luminator- en Rallye-serie extra koplampen het straatbeeld. Nu komt er een nieuw tijdperk aan! Met een trendsettende uitstraling presenteren de nieuwe LED-varianten zichzelf met een LED-positielicht met een karakteristieke hexagon contour. 

De Edge Light-technologie – bekend van de combinatie van achterlichttechnologie – is door ontwerpers gebruikt voor een ideale lichtverdeling. En het beste van alles is dat de nieuwe lampen er gewoon cool uitzien op elke vrachtwagen. De nieuwe Luminator LED wordt uitgevoerd in zwart metalen zwart en chromen behuizing. De nieuwe Rallye 3003 LED komt in chromen frame. 

De markt vraagt steeds meer om een upgrade van halogeen verstralers naar LED. De nieuwe lampen zijn daarom ook verkrijgbaar als los inzet-onderdeel, zodat de bestaande behuizing hergebruikt kan worden. Het ombouwen naar LED is in slechts 15 minuten gedaan. Met een minimale investering levert dit een betere kwaliteit met de hoogste lichtopbrengst. 

Nieuwe productinnovaties die gezien moeten worden
HELLA zal dit jaar met een stand aanwezig zijn op de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem. Voornaamste reden van onze aanwezigheid: dit najaar worden enkele nieuwe producten geïntroduceerd die de markt gezien moet hebben! Onder meer de K-LED Rebelution zwaailamp en de nieuwe LED verstraler Luminator / Rally 3003 worden in de Benelux voor het eerst gepresenteerd tijdens Transport Compleet. En wel live werkend op de zogenaamde ‘HELLA Showtruck’. 
Zet 3, 4 en 5 september 2019 dus in uw agenda en breng een bezoek aan de HELLA stand!

Vraag hier gratis tickets aan voor een bezoek aan Transport Compleet.