Parkeerbeleid Evenementenhal Gorinchem

Het volledige parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem is opnieuw ingericht en vernieuwd: er zijn 150 extra parkeerplekken gerealiseerd en alle in- en uitritten zijn heringericht ten behoeve van een vlottere doorstroming. Het vernieuwde parkeerterrein is voorzien van slagbomen waardoor u uw auto veilig parkeert. Voor u als exposant betekent dit het volgende:

Evenementenhal Gorinchem beschikt over ruim 2.100 parkeerplaatsen rondom het pand. Als exposant ontvang u bij uw stand twee parkeerkaarten. Deze parkeertickets zijn meerdere dagen geldig en zijn niet kenteken gebonden. Uiteraard is het mogelijk extra exposanten badges aan te schaffen. Hier zit geen parkeerticket bij. De kosten voor een extra exposanten badge bedragen €55,- extra parkeerkaarten kosten € 6,- per dag. 

Ophalen parkeertickets 
U kunt uw parkeerticket gelijktijdig met uw concept standhouders badge ophalen bij de opbouwreceptie tijdens de opbouw of bij de hoofdreceptie tijdens de beursdagen. 

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bemanning op de stand per dag anders is. Het is daarom ook mogelijk de parkeertickets die u bij uw standhouders badge ontvangt door te geven aan uw collega’s. Hiervoor gelden dezelfde regels als voor uw standhouders badges.

Wij staan met meer dan 2 personen op de stand
Uiteraard is het mogelijk dat u met meerdere personen op de stand staat. U kunt vooraf extra exposanten badges kopen (€55,- per badge) die ook toegang geven tot het standhouders restaurant. Bij extra exposantenbadge zit geen parkeerkaart. Voor extra exposantenbadges gelden de reguliere parkeerregels en kunt u uw parkeerticket bij verlaten van de beurs afrekenen bij de parkeerautomaten die te vinden zijn bij de bezoekersingang van Evenementenhal Gorinchem. Exposanten kunnen ook voorafgaand aan de beurs extra parkeerkaarten ( € 6,- ) bestellen bij de beursorganisatie.

U heeft ook de gelegenheid contactloos te betalen met Tap & Go door uw betaalpas bij het uitrijden voor de kaartlezer van de uitrijzuil of voor de kaartlezer van de parkeerautomaat te houden. Het intoetsen van een pincode is dan niet nodig. Uiteraard kunt u enkel gebruik maken van Tap & Go wanneer uw betaalpas geschikt is voor contactloos betalen.

Let op! Op drukke dagen is het betalen via de reguliere betaalautomaten bij de ingang de snelste optie, houd hier rekening mee!

Parkeerticket verloren? 
Bent u tijdens uw bezoek aan Evenementenhal Gorinchem uw parkeerticket kwijt geraakt? Dan kunt u een melding maken bij de receptie, via de intercom van de parkeerautomaat of via de intercom bij de uitrijzuil van de parkeerplaats. Er wordt een parkeertarief berekend op basis van uw kenteken.

Elektrische oplaadpunten
Evenementenhal Gorinchem beschikt over meerdere elektrische oplaadpunten. Deze oplaadpunten bevinden zich aan de linkerzijde van het pand.

Parkeren Lingebos
Bij drukte tijdens de beurs of het event kan het zijn dat het parkeerterrein rondom het pand vol is. In dat geval worden bezoekers vanaf de snelweg naar het Lingebos geleid waar de auto’s tegen hetzelfde tarief geparkeerd worden. Vanaf het parkeerterrein in het Lingebos rijden bussen naar de Evenementenhal.

Route
Evenementenhal Gorinchem ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar vanaf zowel de A15 als de A27. 

Bereken uw route via Google Maps à hier graag de button van de corporate website gebruiken.